Merhaba arkadaşlar ben vsro kurmak için sql server 2005 kurdum ancak giriş yapamıyorum bunun nedenini ve çözümünü söylermisiniz ❓ Lütfen yardım edin artık uğraşa araştıra araştıra delircem 💀 daha çözüm bulamadım extraloob.com başvurdum umarım yardımcı olursunuz.
SQL Server Giriş sorunu
· 18 Yanıt · 7.8K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
nedenini ve çözümünü nasıl söyleyelim kahin miyiz biz
nedenini söyle, belki çözümünü söyleriz
nedenini söyle, belki çözümünü söyleriz

B
BigWarLike
⭐ 19y
sql servere giremiyorsun dbyi nasıl restore edicen be kardeş. Nasıl edit yapıcan. Bugları nasıl fixleyecen. Oyuna nasıl patch getircen...
ben silkroad kuracam yani video dan yardım alacam öyle bişi bilmiyom daha 😊
Gta kurmaya benzemez o iş.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kardeşim ben kuracam iddalıyım pc de tecrübeliyim öyle yeni başlamadım bi kere sw kurdum bi daha kurcam
ee hadi arkadaşlar bi cevap bekliyorum localdan bağlanamıyorum yardım edin
B
BigWarLike
⭐ 19y
Kardeş pcyi formatla. SQL server 2005 değil de 2008 r2 kur.
2008 r2 yide kurdum bu sefer onda sa loginin şifresini değiştiremiyorum hata üstüne hata alıyorum :S
B
BigWarLike
⭐ 19y
Silip silip kurunca bozuluyor zaten.
Team dan yardımcı olurmusun bi bak
B
BigWarLike
⭐ 19y
Yok hacım ben server kurmustum sarko yardımcı olmuştu biraz. Yine de kendim yaptım herşeyi. Uğraşılacak dert değil. Boşuna uğraşma gözünü açmaya çalışıyorum. Girecen 2 uniq indirip kesicen, arkadaşlarınla pwp yapıcan sıkılacan. Gerek yok.
o zevki almak istiyorum 😄
ya ben mahalledeki arkadaşlarımla oynayacam hamachii ile bağlanıp o yüzden kurmak istiyorum bide ağrıdan player oynicek ya bana sadece şu sql server e giriş yapmasını öğretin bunu istiyorum
ya ben mahalledeki arkadaşlarımla oynayacam hamachii ile bağlanıp o yüzden kurmak istiyorum bide ağrıdan player oynicek ya bana sadece şu sql server e giriş yapmasını öğretin bunu istiyorum
Her şeyi sil, (mümkünse format at sql tam silinmez )burda ne yazıyorsa tıpa tıp aynısını uygula. SQL express kur gerçek sql kurma
http://www.elitepvpers.com/forum/privat ... erver.html
http://www.elitepvpers.com/forum/privat ... erver.html

Bakalım be.
⭐ 11y
isimmi cıkmıyor ?
sağolun arkadaşlar yarın bakacam format felan bişiler yapacam giriş yaptım sql ye şimdi de "sa" nın şifresi değişmiyo
yarın format felan işte
yarın format felan işte
arkadaşlar çok çok çok teşekkürler sizden çok teşekkürler oldu login in şifresinine değiştirdim allah sizden razı olsun çok saolun şimdi başlıyorum artık sro kurmaya inş. olur emeği geçen herkeze çok tşk.
arkadaşlar şimdide sroyu herşeyi kurdum fakat gameserveri açıyorum real region videodaki gibi yüklenmiyo videoda %10 10 yükleniyordu
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap