Icerige atla
Extraloob

Sp farm nasıl yapılır

· 9 Yanıt · 1.7K görüntüleme
F
ferosero_ OP ⭐ 19y
evet beyler başlıta da dediim gibi sp farm nasıl yapılır bi anlatırsanız sevinirim Cool
9 Yanıt
P
Pariss ⭐ 19y
3 şekilde yapılır
1. 16 lvl sos -som- sosun bow ile bandit kalesinde 9 gap ile
2. 80 lvl de gene 9 gap ile sniper da
3. hep 3-4 lvl gap ile gidip pre + sp ticket kullanrsan farm a gerek duymazsın Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
en güzeli lvl 80e gel gap 9a çek başla farma 1 ayda biter hemde lvl derdin olmaz gap 0 gitmek rulezzz Razz Laughing
_
_titan_ ⭐ 19y
eğer 80 lvl arkadaşın varsa seni kendinden 9 lvl yüksek monsterlerde kasmasını rica et bot parasını gönder 15 günde farmın biter extrabeer
F
ferosero_ OP ⭐ 19y

eğer 80 lvl arkadaşın varsa seni kendinden 9 lvl yüksek monsterlerde kasmasını rica et bot parasını gönder 15 günde farmın biter extrabeer

TİTAN şerefe ama pot parasıda biraz pahalıdır yavvv extrabeer
_
_titan_ ⭐ 19y

TİTAN şerefe ama pot parasıda biraz pahalıdır yavvv extrabeer

walla ben 2. charı böyle kasmayı düşünüyorum bir kaç deneme yaptım saatte 1000 sp birikiyor
ama toplam pot parasıda 60 M civarı tutuyor extraokk
R
RoyalFlush ⭐ 19y
benim ufaklık 20 lvl oldu esas çarımla kasıyorum en iyi kasma alanı kasılcak adamdan 11 lvl yüksek olan moblardır en fazla sp ordan geliyor ama

merak ettiğim birşey var 1 saatte 1000 sp toplayamadım :S 2-3 saatimi alıyor bunu nasıl becerdin?
_
_titan_ ⭐ 19y

benim ufaklık 20 lvl oldu esas çarımla kasıyorum en iyi kasma alanı kasılcak adamdan 11 lvl yüksek olan moblardır en fazla sp ordan geliyor ama

merak ettiğim birşey var 1 saatte 1000 sp toplayamadım :S 2-3 saatimi alıyor bunu nasıl becerdin?

normal charım 71 lvl
sp kastırdığım char 27 lvl
kestiğim moblar 37 lvl samarkent
gap 9
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y

en güzeli lvl 80e gel gap 9a çek başla farma 1 ayda biter hemde lvl derdin olmaz gap 0 gitmek rulezzz Razz Laughing

en güzeli bu vallah 80 ol ilk önce sonra yaparsın farmı Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: