Icerige atla
Extraloob

''Sözlük Yazarlarından Makaleler''

· 12 Yanıt · 1.5K görüntüleme
M
Meddah OP ⭐ 18y
Merhaba,

´Mangalda Kül Bırakmayanların Sözlüğü` bölümü altına ´Sözlük Yazarlarından Makaleler` diye bir bölüm açılsa ve biz de orada yazdığımız ve yazacağımız makaleleri paylaşsak nasıl olur?

Güzel olacağını düşünüyor, kararı adminlere bırakıyorum.
12 Yanıt
T
TitusPullo ⭐ 19y
Güzel bir fikir, adminlerimizden de 2 kelam alalım...?
M
Meddah OP ⭐ 18y
Umarım açılır. 🎭
Windy
Windy ⭐ 19y
Bence birde sözlük yazarlarımız extrasözlük çıkarsalar yani ne demek istiyorum,Laf Ebeleri diye bir tv programı var biliyormusunuz bilmiyorum,orada böyle bir yapı var ve güzel şeyler çıkıyor ortaya,biz neden yapamayalım (:
E
El Verano ⭐ 18y
extra dictionary 😉
aslında iyi fikir...
M
Midbroke ⭐ 18y
extra dictionary 😉
aslında iyi fikir...

Niye dictionary olsun ki ..? Extra Sözlük olsa daha iyi olur .
E
El Verano ⭐ 18y
daha global bir kelime,yenilikçi bir siteye daha uygun olur ;)
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Merhaba,

´Mangalda Kül Bırakmayanların Sözlüğü` bölümü altına ´Sözlük Yazarlarından Makaleler` diye bir bölüm açılsa ve biz de orada yazdığımız ve yazacağımız makaleleri paylaşsak nasıl olur?

yazılar şiirler eserler için ilgili bölümlerimiz var oralarda paylaşabiliriz aslında olmaz mı ❗
M
Midbroke ⭐ 18y
daha global bir kelime,yenilikçi bir siteye daha uygun olur ;)

ya , ya ..
M
Meddah OP ⭐ 18y
Merhaba,

yazılar şiirler eserler için ilgili bölümlerimiz var oralarda paylaşabiliriz aslında olmaz mı ❗

Bizim bölüme açılmasını istedim özellikle çünkü biliyorsunuz herkes yazamıyor, yetkiler sınırlı. Yani o konu hakkında sözlük yazarlarına daha çok konuşabilme, tartışabilme imkanı doğar. Diğerleri de dışarıdan bizi izler. (:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hmmm bak bu mantıklı alt bölüm olarak oraya açılabilir gibi 🤔
M
Meddah OP ⭐ 18y
Ayrıca yazılar, şiirler ve eserler için gerekli bölümler var demişsiniz de ama onlar edebiyatçılar için değil mi? (: Kalkıpta bir konu hakkındaki makalemi orada paylaşamam; bir yazar değilim sonuçta. (:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: