Icerige atla
Extraloob

(Sözde) "En Güzel Ss Yarışması"

· 49 Yanıt · 4.1K görüntüleme
F
Fundamental OP ⭐ 17y
Bilmiyorum haberiniz var mı ama adı geçen yarışmadaki rezalet ortada :s Herkesin önerisi aynı:
yarışma belli oylama belli ne dedik biz halka açık oylama kimin arkadaş çevresi çok kim hile yapmış hurda yapmış ilgilenmiyoruz, en çok oyu alanlar kazanır bu kadar basit.

Öyle Şeymi Olurmuş Okan Abi Extraloobu Diğer Sitelerden Ayıran Özelliği saten dürüstlüğü Eşitliği adaleti . Ama bu yarışmada bu yok . Herkes Arkadaslarına Oy atıyo . 40 kısı katılmıs bunun bı on elemesı olması lasım . 40 kısıden 10 kısı secılmesı lasım sızın yetkınızle 10 kısı den oylamaya sunulması lasım kazananlar belırlenmesı lasım . Lütfen Gerekeni yapmanı ıstıyoruz.

Birileri lütfen ilgilensin neden hakeden kazanmasın ki şaşılacak iş doğrusu lütfen beni destekliyorsanız yorumlarınızı esirgemeyin :s
49 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kuzum halk oylaması bu söz bize düşmez ki bir adamın ne kadar çok arkadaşı varsa onları arar siteye çağırır ve oy kullanmalarını ister aynı siyasi partiler gibidir meydanlara çıkarlar miting yaparlar bana oy verin derler 😆 😁
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
kuzum halk oylaması bu söz bize düşmez ki bir adamın ne kadar çok arkadaşı varsa onları arar siteye çağırır ve oy kullanmalarını ister aynı siyasi partiler gibidir meydanlara çıkarlar miting yaparlar bana oy verin derler 😆 😁

Aynen , seviliyosan en çok oyu alırsın.

Mitinge git funda. 😁
Y
yeonyang ⭐ 19y
J
Jaysean ⭐ 18y
Aynen bukadar basit.Oy veren kişi tabiki tanıdığı arkadaşına çevresine oy vericek.Gidipte hiç tanımadığı adamamı oyunu versin ? ^^
Y
yeonyang ⭐ 19y
Site yönetimi jüri olsa? Illa anketmi olacak.. ama jüri ile yapilirsa siteye adam cagirilmaz tabiki -.-"
P
Prada ⭐ 19y
site yonetimi juri olsa bu defa halkı karşımıza alırız.. bir dunya spekulasyon çıkar herkes kendinin ki 1.ci olsun ister olmayınca bize sayar... Seçileni kolladığımız düşünülür. Tecrubeyle doğru orantılı bu söylediklerim 😎

Neden karşımıza alalım ki.. Hem biz diktatörmüyüz demokrasi var halk kendi kendine halledebilir bu olayı 😜
Advance
Advance ⭐ 18y
Resme göre oylar verilmiyor gerçekten 🙄
F
Fundamental OP ⭐ 17y
şaka gibi yarışma yaparkenki amacınız üye çekmek galiba :s böyle üye olucaksa hiç olmasın >.< bence kesinlikle resimler bi ön elemeden geçirilmeliydi -.-"
X
Xanthos ⭐ 19y
Funda abla kızmışşş 🙄
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
yönetimin mutlaka bir bildiği vardır herşey planlı , programlı bir şekilde gerçekleştiriliyor lütfen bunun aksine gitmeyiniz.
F
Fundamental OP ⭐ 17y
yönetimin mutlaka bir bildiği vardır herşey planlı , programlı bir şekilde gerçekleştiriliyor lütfen bunun aksine gitmeyiniz.

tamam belki elenecekler ama onlara giden oyların sizin seçeceğiniz birinci dahilinde birine gitmeyeceği ne malum ????
Funda abla kızmışşş 🙄

ayrıca açıklayayım illa brinci olucam ödülü alıcam gibi bi iddiam yok hatta benim resimlerimden hayli hayli güzel resimleri olanlar var ama haksızlığa tahammülüm yok ki zaten öbür yarışmalarda da görmüş olmalısınız :s
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
sende haklısın fakat yarışma böyle.uzatmanın manası yok Funda. bu bir münazara gibi uzar gider.sen birşey söylersin başka birisi birşey söyler uzayıp gider.en iyisi olduğu yerde bırakmak 😘
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
oylama pazar gece 00'da sonlanacaktır ❤️
F
Fundamental OP ⭐ 17y
sende haklısın fakat yarışma böyle.uzatmanın manası yok Funda. bu bir münazara gibi uzar gider.sen birşey söylersin başka birisi birşey söyler uzayıp gider.en iyisi olduğu yerde bırakmak 😘

onlar birinci olmasın da 😁
M
Hic kimseye oy vermedim, vermeyecegim. Birine versem oteki gelip "bro oyle olsun ; bana vermemissin" diyecek. Ugrasamam valla, iyi olan kazansin. 👍
X
Xanthos ⭐ 19y
oylama pazar gece 00'da sonlanacaktır ❤️
😎 😎
Anlayana sivrisinek saz, akakçe karagün içindir 👴
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Bana kalirsa hakli. On eleme olmaliydi, hadi olmadi diyelim; orada sadece isimler var. Adi SS Yarismasi lâkin SS koymussun koymamissin fark etmiyor. Topicte katilimcilarin SS'leride paylasilmali ve buna gore oy verilmeliydi bence. 😉
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bana kalirsa hakli. On eleme olmaliydi, hadi olmadi diyelim; orada sadece isimler var. Adi SS Yarismasi lâkin SS koymussun koymamissin fark etmiyor. Topicte katilimcilarin SS'leride paylasilmali ve buna gore oy verilmeliydi bence. 😉

kuzum bak biraz evvel 3 kişiyi banladım yeni yılın ilk banını atıp pişmanım üzgünüm seni de banlayıp rütbelerini sökmeyeyim kuzum nedir yani benden çok mu biliyorsun 60 bin mesaj atmışım 1 tane yarışmanın nasıl kontrol edilip nasıl sonuçlandırılacağını ben bilmiyor muyum hiç mi deneyim yaşamadım lütfen beni daha fazla bu gereksiz yorumlarınızla yormayınız benim olduğum topicte aksi bir sözünüzü bir daha görmek istemiyorum 😎
Y
yeonyang ⭐ 19y
Bir daha söylüyorum herşey para değildir, biraz da dürüstlükle bir yerlere gelmeye gayret göstermek lazım.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: