Icerige atla
Extraloob

soruu

· 10 Replies · 1.4K views
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
merhaba merak ettıgımız soruları yoneltebılıcegımız bır baslık varmı yoksa benmı bıolmıyorum
ornegın gold karsılıgı sılk satan bır sıte varmı bu soruyu hangı baslık altınta sorucam
10 Replies
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
istediğiniz yerde sorabilirsiniz kuzum ama uygun olan silkroad sorunlar çözümler bölümüdür, hayır bir site yok ama biz yapıyoruz ^^

100 silk 500m gold.
J
istediğiniz yerde sorabilirsiniz kuzum ama uygun olan silkroad sorunlar çözümler bölümüdür, hayır bir site yok ama biz yapıyoruz ^^

100 silk 500m gold.

işte buda bizim farkımız 😉 bu yüzden dünyanın en iyi SRO sitesiyiz cool2:
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y

100 silk 500m gold.

off bunu ogrenmem cok ıyı oldu okan abi pekı her servrda bu sıstem varmıdır
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
evet her server'da ^^
K
karaali12 ⭐ 17y
merhaba arkadaşlar.Ben silkroad onlinede charıma girmiştim ve kapattım girerken hiçbir program çalıştırmadım ama bi daha girmek istediğimde illegal falan diye yazı çıkıyor ve 7 gün char kapalı falan yazıyo ama ben hiç bir program kullanmadım neden bloke edildi char
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kesinlikle bir bot kullanmışsınızdır.
J
Janizaro ⭐ 17y
viewforum.php?f=280 Burdan yaşadığınız sorunun çözülmesi için konu açmanız yeterlidir. 👍
K
karaali12 ⭐ 17y
arkadaşlar benim pc de bot bile indirilmemişti bot falan yoktu ama yindede 7 gün bloke edildi char hiç birşey anlamadım
J
Janizaro ⭐ 17y
Konu açarsanız kısa sürede bu sorununuz için cevap alırsınız.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: