Icerige atla
Extraloob

Sorunumu Çözene 50 Silk Atıcam Erkom Kodlu..

· 48 Yanıt · 7.4K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
I
iTankk ⭐ 16y
Bekliyorum 🤝
_
_Lotuss_ OP ⭐ 19y
Şuandaki sorunum Kullanıcı adı şifre yazıyorum Login Diyorum herhangi birşey olmuyor şifre yanlış desem siteden giriş yapıyorum doğru 29 gun bot var yazıyor şifre yanlışda yazmıyor Login dıyorum hıc bırşey olmuyor ılk bu sorunu cozelım 😊

- Resim Silinmiş.
I
iTankk ⭐ 16y
Ne olduğunu anladım aynısı banada olmuştu.Gece 12'den sonra login olmayı denersen düzeldiğini görürsün 💃
L
o bot bozuk yenısını ındırın 😄
J
Jaws3r ⭐ 16y
Şuandaki sorunum Kullanıcı adı şifre yazıyorum Login Diyorum herhangi birşey olmuyor şifre yanlış desem siteden giriş yapıyorum doğru 29 gun bot var yazıyor şifre yanlışda yazmıyor Login dıyorum hıc bırşey olmuyor ılk bu sorunu cozelım 😊

- Resim Silinmiş.

Botun bazı nav dosyaları bozuk büyük ihtimalle bilgisayarından tamamen kaldır tekrar yükle botunu 😊
_
_Lotuss_ OP ⭐ 19y
Ne olduğunu anladım aynısı banada olmuştu.Gece 12'den sonra login olmayı denersen düzeldiğini görürsün 💃

yok bu bugun oldu ondan oncesınde skiller gelmıyor du benım sorunum skillerin gelmemesi yanı bot ekranından sadece hide client çalışıyor logout vs. çalışmıyor hiç bir şey yapamıyorum botla ilgili asıl sorunum buu
_
_Lotuss_ OP ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.

Botun bazı nav dosyaları bozuk büyük ihtimalle bilgisayarından tamamen kaldır tekrar yükle botunu :)

tekrar ındırdım denedım aynı .. siteye giriş yapıyorum sorun yok managentten bakıyorum 29 day yazıyor yanı botla ılgılı bı sorun olacagını sanmıyorum
D
descrip09 ⭐ 17y
ya sen 50silki ver ben sana yeni pc alim ordan gir :D:D:D
_
_Lotuss_ OP ⭐ 19y

😊 pcle alakası nedir ? yenı format attım kız gıbı pc 😄 4 gb ram 1 gb ekran kartı ^^
I
iTankk ⭐ 16y

😊 pcle alakası nedir ? yenı format attım kız gıbı pc 😄 4 gb ram 1 gb ekran kartı ^^

Bro sorun login olmaması değilmi?
H
HAKAN0 ⭐ 19y
sorun 4 msj da bir değişiyor anlamadım ki asıl sorun ne XD
E
EliteTurk ⭐ 18y
S-bot desen her türlü yardımcı olurumda PMBC bot ilgi alanım dışında kalıyor. 😉
I
iTankk ⭐ 16y
Saat 12'den sonra düzelicek bekle.
_
_Lotuss_ OP ⭐ 19y
Saat 12'den sonra düzelicek bekle.

düzelmedi 😞
T
The_White ⭐ 18y
50 silki boswer sbot ortak ara sitede sbotu uzat ve bi nescafe yap iç çarlarnı seyret :))
_
_Lotuss_ OP ⭐ 19y
50 silki boswer sbot ortak ara sitede sbotu uzat ve bi nescafe yap iç çarlarnı seyret :))

muhattabım degılsın.
J
Jaws3r ⭐ 16y
En kolayı format at bence ^^
_
_Lotuss_ OP ⭐ 19y

zaten format attım yenı 😞
J
Jaws3r ⭐ 16y

zaten format attım yenı :(

ozaman pcnde eksik olan bişeyden kaynaklanıyor sorun C++ yazılımı gibi birşeyler.:s
J
JenaBeTs ⭐ 17y
Sbotla birlikte acmaya calıstıgın icin olabilir tam bilgim yok ama pmbc ile herhangi bot çalışmıyordu sanırım :S

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: