ya beyler ben bu psde bi new safya olusturuyorum kırmızı rengi seciyorum gri yapıyo maviyi seciyorum siyah yapıyo yardım edin ya 🙄
Sorun yardım edin...!
· 10 Replies · 1.1K views 0 reading
10 Replies
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Anlamadım kırmızı rengi seçip boyuyormusun yoksa acarken backround seçili oluyor sorunu resimli göster.
ya beyler ben bu psde bi new ile safya olusturuyorum kırmızı rengi seciyorum gri yapıyo maviyi seciyorum siyah yapıyo yardım edin ya 🙄
o kırmızı ile yazdıgımı eklemeyi unutmusum pardon 😜
o kırmızı ile yazdıgımı eklemeyi unutmusum pardon 😜
upyy + BaTTeRST help pm pls 😁
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Hala anlamış deilim ya bende bişe var ya sende yazımı yazıyorsun en baştan anlat yeni sayfa açarkenki o ayarların resmini felan at :?!
ya hacım file/new yapıyorum sonra yeni sayfa acıyorum işte sonra Horizontal Type Tool (T) seciyorum yazı rengi olarakta kırmızıyı seciyorum ama ps otomatik gri yapıyo rengi sadece file/new'den yeni sayfa acınca böyle yapıyo
not:bide yeni sayfa acınca sag üst kösede gösteriyo ya actıgımız sayfayı onun etrafı kırmızı ile secilmiş anlamadım yaw 🙄
not:bide yeni sayfa acınca sag üst kösede gösteriyo ya actıgımız sayfayı onun etrafı kırmızı ile secilmiş anlamadım yaw 🙄
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Yeni sayfayı açarken ki ayarlarıın resmini atarmısın
tmm kendiliginden düzeldi hacım bende anlamadım şimdi yeni sayfa actım düzeldi :?
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Açtığın sayfanın modu önemli RGB,color vb. bunlar çok farkeder.
2 renk seçimi varya siyah yapcaksan o 2 rengide siyah yap
Log in to write a reply.
Log In