Z zeki_ce OP ⭐ 18y 17 yil once #1 Dosyalar (1) 34fz31z.jpg 4.2 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A Arwen ⭐ 18y 17 yil once #2 dostum birazcık forumu gez görürsün:D yane gereksiz konu açmışınKilit Pls:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z zeki_ce OP ⭐ 18y 17 yil once #3 Birader emin ol forumu gezdim bişey göremedim.Bumu paylaşım. LoL TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Arwen ⭐ 18y 17 yil once #4 private serwer bölümüne girmedinmi eğer girdiysende orda birden çok konu başlığı görmedinmi server kapalı vb başlıklar gibi görmediysen bilemem TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B belgther ⭐ 19y 17 yil once #5 yardimci programlar kullaniyor musun, agbot ya da baska botlar? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Arwen ⭐ 18y 17 yil once #6 yanlış yaptıysam özür dilerim 😄 ben çekiliyim aradan yeni olduğum için arada karıştıra biliyorum özür dilerim:) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z zeki_ce OP ⭐ 18y 17 yil once #7 private serwer bölümüne girmedinmi eğer girdiysende orda birden çok konu başlığı görmedinmi server kapalı vb başlıklar gibi görmediysen bilemem E birader direk ben private değil orjinal sro oynuyorum.Ve sorun orjinalde oluyor.Ve hiç yardımcı program falan yok. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Arwen ⭐ 18y 17 yil once #8 kusura bakma dedim bide bilader diyip durma sro yu sil baştan yükle düzelir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaWixed ⭐ 19y 17 yil once #9 Basit.Ya oyun ile bağlantı kurulamıyor.Ya da update zamanında denk gelmişsin.Biraz bekledikten sonra yeniden dene. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil