❗ Lütfen büyük ve kifayetli problemlerinizi değil ufak çaplı sorularınızı yazın...
Burası Express Yardım ❗
❓ Evet Sorunuzu alalım... 😉
Sorularınızı alayım...(Express Yardım)
· 22 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
Yokmu sorunu olan vallaha çok şaşırdım 😊
varda yardim edebilecek misin ❓ ❓
varda yardim edebilecek misin ❓ ❓
pc ye admin olarak nasil girebilirimm
Pcye admin olarak girebilmen için öncelikle denetim masasından kullanıcı hesaplarına girip oturum açma şeklini değiştirmen gerekli Hızlı oturum açmayı iptal et ve pc yeniden başlat karşına gelen kullanıcı ekranında Kullanıcı adını Adminitrator olarak değiştir. Artık girebilirsin
eline sağlık saolasın
Bende sürekli (???????) bu hatayı alıyorum sadece silkroad girerken karakter seçme ekranında start deyince masa üstüne atıyor ve bu ?????? hatayı veriyor.ekran kartını defalarca güncelledim .sadece sro da bu hatayı veriyor diger oyunlarda böyle bişey olmuyor hala ugraşıyorum çözemedim bitürlü. yardımcı olabilrisen çok sevinirim
S
SingleCleric
⭐ 19y
eet bendede o sorun var tam ekran seçme gelio tak masaüstüne
o sorunun gitmesi için silkroad klasöründe ? şeklinde amblem war onu silin geçer 👍
eet bendede o sorun var tam ekran seçme gelio tak masaüstüne
Silkroad klasörünü shift+delete ile sil ve silkroadı yeniden yükle... Program ekle kaldırdan sildiğinde artık dosya olarak kalacaktır... Problem kalmayacaktır..
Pcye admin olarak girebilmen için öncelikle denetim masasından kullanıcı hesaplarına girip oturum açma şeklini değiştirmen gerekli Hızlı oturum açmayı iptal et ve pc yeniden başlat karşına gelen kullanıcı ekranında Kullanıcı adını Adminitrator olarak değiştir. Artık girebilirsin
Windos açılırken ctrl del ctrl del yap 2 kere ordan admınistartor yaz şifre varsa işfryi yaz enler la bu yollda girersin 😄
Sorun varsa çözümüde mutlaka vardır... 😄
arkadaslar laptop alacam. acaba P işlemcimi alsam T işlemcimi. +ları -leri nelerdir. laptopu kullanacagım alanlar kaliteli oyunlar,wireless le internet bağlantısı,, yani beni sinirlendirmeyecek hızlı bit laptop alacam 1.600 ytl param var. en az core 2 duo 2.0 işlemci ,en az 2 gb ram, en az 512 paylaşımsız ekran kartı.. vb özellikler arıyorum.ayrıca centrino 2 mi olsa iyi olur?
arkadaslar laptop alacam. acaba P işlemcimi alsam T işlemcimi. +ları -leri nelerdir. laptopu kullanacagım alanlar kaliteli oyunlar,wireless le internet bağlantısı,, yani beni sinirlendirmeyecek hızlı bit laptop alacam 1.600 ytl param var. en az core 2 duo 2.0 işlemci ,en az 2 gb ram, en az 512 paylaşımsız ekran kartı.. vb özellikler arıyorum.ayrıca centrino 2 mi olsa iyi olur?
Konu baya gerilere düşmüş fark edemedim eğer almadıysanız bir kaç öneri sunabilirim... 😳
Konu baya gerilere düşmüş fark edemedim eğer almadıysanız bir kaç öneri sunabilirim... 😳
Aldım ☕ memnunumda 😜
Aldım ☕ memnunumda :P
😁 sorun yok o zaman 😄 Güle güle kullan 😜
saol ama senin önereceğin laptop neydi?
saol ama senin önereceğin laptop neydi?
Cazip gelirse üzülürsün 😄 boşver ben önermedim sende duymadın 😁 😁 😁
merak ettim ya bu saatten sonra üzülsem ne olur ki 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap