Travian üzerine aklınıza takılan , merak ettiğiniz herşeyi bu başlık altında sorabilirsiniz.Tüm Travian oyuncuları olarak bilgilerimizi bu başlık altında paylaşalım.
Sorular Ve Çözümleri
· 15 Yanıt · 4.1K görüntüleme 0 okuyor Sabitlenen
15 Yanıt
evet. o köy tamamen sana ait oluyor. ilk köyün gibi.
esir almak askerle alakalı değil. Ayrıca tuzak kuruyosun.
şey sorcam şimdi ben reis çıkarttımda 5. köyü alcam bi adamın 2 köyü var 1. köyünü almak istiyorum yani merkezi sarayını yıksam alabilirmiyim ?
merkez köyünü alamazsın.Sarayını yıksanda.
ben 2. terkedilmiş bölgeyi almak istiyorum kahraman kışlamın kaçıncı seviye olması gerekiyor?
15
tşk
Oyuna bu 2. baslayısım favorilerim cermenlerdi yanlıslıkla Galya sectim nasıl yorumlarsınız?Galya hakkında
Galyalılar tamamen savunma üzerine kurulu olan bir ırkdır. Daha çok organize işlerde faydalıdır. Mesala bir birlikde 60 kişi oluyorsa. 20-roma // 20-germen // 2-galyalı olması serverın kıralları olmaları anlamına gelir. Tek başına birşey yapamaz mı yapar tabii ki . Ama oynaması ciddi manada zor bir ırkdır 😊
M
megasxlarg3
⭐ 18y
yaw yeni servera kayıt oldum 3.günde koruma bitti Allahın her günü 5-6 kere dalıolar:D
M
megasxlarg3
⭐ 18y
nabıcam şimdi 4 asker yapıom gerçi 2 den sonra onlarda ölüo
yahu yıllardır extraloobda takılıyorum aynı zamanda da travian uzamanıyım ama bu bölüme takılmak hiç aklıma gelmemişti silkroaddan kafamı kaldırıp 😊
Titus Pullo arkadşım bende sorulara cvp vermeye çalışırım sana yardım etmek amaçlı, Baktım tek başına takılıosun 😊
Travian bot vs.. bunların paylaşımını yapsam sorun olurmu ? SRO da olmuyor ama genede soriim dedim öncesnde 😊
Titus Pullo arkadşım bende sorulara cvp vermeye çalışırım sana yardım etmek amaçlı, Baktım tek başına takılıosun 😊
Travian bot vs.. bunların paylaşımını yapsam sorun olurmu ? SRO da olmuyor ama genede soriim dedim öncesnde 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap