Icerige atla
Extraloob

Sorular Ve Çözümleri

· 15 Yanıt · 4.1K görüntüleme Sabitlenen
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
Travian üzerine aklınıza takılan , merak ettiğiniz herşeyi bu başlık altında sorabilirsiniz.Tüm Travian oyuncuları olarak bilgilerimizi bu başlık altında paylaşalım.
15 Yanıt
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
evet. o köy tamamen sana ait oluyor. ilk köyün gibi.
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
esir almak askerle alakalı değil. Ayrıca tuzak kuruyosun.
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
şey sorcam şimdi ben reis çıkarttımda 5. köyü alcam bi adamın 2 köyü var 1. köyünü almak istiyorum yani merkezi sarayını yıksam alabilirmiyim ?
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
merkez köyünü alamazsın.Sarayını yıksanda.
A
alper15 ⭐ 19y
ben 2. terkedilmiş bölgeyi almak istiyorum kahraman kışlamın kaçıncı seviye olması gerekiyor?
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
15
A
alper15 ⭐ 19y
tşk
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Oyuna bu 2. baslayısım favorilerim cermenlerdi yanlıslıkla Galya sectim nasıl yorumlarsınız?Galya hakkında
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
Galyalılar tamamen savunma üzerine kurulu olan bir ırkdır. Daha çok organize işlerde faydalıdır. Mesala bir birlikde 60 kişi oluyorsa. 20-roma // 20-germen // 2-galyalı olması serverın kıralları olmaları anlamına gelir. Tek başına birşey yapamaz mı yapar tabii ki . Ama oynaması ciddi manada zor bir ırkdır 😊
M
yaw yeni servera kayıt oldum 3.günde koruma bitti Allahın her günü 5-6 kere dalıolar:D
M
nabıcam şimdi 4 asker yapıom gerçi 2 den sonra onlarda ölüo
B
badLuck ⭐ 19y
yahu yıllardır extraloobda takılıyorum aynı zamanda da travian uzamanıyım ama bu bölüme takılmak hiç aklıma gelmemişti silkroaddan kafamı kaldırıp 😊

Titus Pullo arkadşım bende sorulara cvp vermeye çalışırım sana yardım etmek amaçlı, Baktım tek başına takılıosun 😊

Travian bot vs.. bunların paylaşımını yapsam sorun olurmu ? SRO da olmuyor ama genede soriim dedim öncesnde 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: