Icerige atla
Extraloob

Soru işareti hatası

· 15 Yanıt · 6.8K görüntüleme
M
maxpower24 OP ⭐ 19y
Öncelikle forumu biraz araştırdım ancak çözüm bulamadım aynı konuya çözüm bulunduysa şimdiden özür dilerim.
Arkadaşlar oyuna ne zaman girsem 5-10 dakka içinde soru işareti hatası alıyorum.Çözünürlüğü 800 600 yaptım kastığı için atıyodur diye şu anda hiç kasmıyor ancak yine de hata almaya devam ediyorum.Prio programını denedim , önceliği yüksek yaptım ancak o da işe yaramadı. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin 😐
15 Yanıt
M
maxpower24 OP ⭐ 19y
driverim zaten güncel directx de öyle
M
maxpower24 OP ⭐ 19y
onlar da güncel zaten ne zamandır driver çıkmıyor 6200 tcye 😄
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
Bilgisayarının özellikleri neler?
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
M
maxpower24 OP ⭐ 19y
Pentium 4 3.20 GHz
512 mb ram
Geforce 6200 tc (256)
B
Black Rain ⭐ 19y
Pentium 4 3.20 GHz
512 mb ram
Geforce 6200 tc (256)

Silkroadı Sil Baştan Yükle Düzelicektir 😉
S
nvdia sitesini girdikten sonra ne yapacaz Ki orda sürümler var neyi indirecem :S onu indirirsem olur mu bıktım bu hatadan yha.. pc kassın önemli deil ama yeterki atmasın ......
S
serhat67 ⭐ 18y
nvdia sitesini girdikten sonra ne yapacaz Ki orda sürümler var neyi indirecem :S onu indirirsem olur mu bıktım bu hatadan yha.. pc kassın önemli deil ama yeterki atmasın ......
Dostum sitesine gir http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us hangisini indirecem diye kararsızsan OPTİON 2 bölümünde Graphic driver var ona bas o sana indirebileceğin en güncel driver sunacaktır.Bu güncel versiyonu indir eğer sorun driver da ise daha ???? hatası vermiyecektir 😉
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
benim-bilgisayarım-ıntel-core2duo-e5200-işlemci-2gb-kingstone-ram-atı-sappire-hdmemory1gb-512mb-ekran-kartı-asus-p5kplcmseries-anakart-yinede-hata-alıyorum-neden-olabilir?
E
endercollu ⭐ 17y
kardeş bana bi yardım plsss ati ekran kartım var güncelleme linkine tıkladm hangisini indircem yardım plss
W
Wajuka ⭐ 17y
aynı sorunu bwedne yasıyordum bunları yaptım duzeldı kardes eger pcın çift cekırdekse gorev yonetıcısınden işlemre gır sılkroada sag tıkla orada cpu ayarlarına gel oradan 2 cpu secılmıs olacak onu sadece 1 sec 1 e ındır yanı duzelecektır 😉
M
makif ⭐ 17y
aynen benim pc 3.00 ghz 2 çekirdek işlemcili . 2gb ram . 1gb ekran kartı .ama ? ? ? hatası alıyorum bunun nedeni power supply den dolayı. benim güç kaynağım 280 watt.ve ekran kartını kaldırmıyo onun için bu hatayı alıyoruz.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: