Arkadaşlar benim internet hızım şu anda sorun yok her siteye girebiliyorum ama ping im yüksek 180 falan 100 falan olması lazım ve 2 3 günden beri böyle sroda lag oluyo bunun çözümü varmı modeme falan reset attım olmadı.?
Soru
· 16 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Burası ScreenShot & Video bölümü..
Ps: Ben bilmiyorum.
Burası ScreenShot & Video bölümü..
saol bilmiyordum daral:
şuan öyle bendede girerken sunworlde pingi 80 filan gösterirdi 120-140 lara çıktı
eskiler bilir
T
turkiyesro
⭐ 19y
ttnetle alakası olamaz mı?
Bendede 2 çarda hiç lag yok 3. 4.yü açınca lag başlıyor.. :S
TTnetten de bir sorun yok.Tamamen oyundan kaynaklanıyor.Bugun bilgi aldım tt nettende net hızını kontrol filan kontrol ettiriyorlar.Yeni gelen Pach tam yerine oturmadı,inş bu salı düzelir artık.
Bende de öyle video felan izlerken çok rahat ama sroda çok kasıyor. Ayrıca bir şey indirirken çok yavaş aynı anda 6 video aç hepsini aynı anda gösterebiliyor
Türkiye hatlarında genel bir problem var geçer 3-5 güne kadar.
Öyle de bro bu sro 'ya deli gibi lag gelmesi hep bu savaş zamanlarına denk gelmesi ne kadar tuhaf değil mi ? Her savaşta kimse oynayamaz ama savaştan sonra 23,00 gibi oyun birden normal haline döner.
EXL | SRO | İŞKOLİK
Öyle de bro bu sro 'ya deli gibi lag gelmesi hep bu savaş zamanlarına denk gelmesi ne kadar tuhaf değil mi ? Her savaşta kimse oynayamaz ama savaştan sonra 23,00 gibi oyun birden normal haline döner.
mesela bende lag yok ama kalabalık bir town'a gideyim deli lag oluyor bu sro'nun sunucularının yetersizliğinden kaynaklanıyor kısacası bir wow gibi asla olamazlar. 100 kişi bir araya geldi mi sro down summer6:
+ 3 milyar 750 milyon 😆 Sen bu parayı naptın 💃
dns değiştir laglı durumlarda otomatikse bildigin güzel dns lerden yaz..
eğer dns değişikse otomatik yap..
büyük ihtimal bi seçenek çözer sorununu çözmesse donanımdan veya ttnettendir sorun..
eğer dns değişikse otomatik yap..
büyük ihtimal bi seçenek çözer sorununu çözmesse donanımdan veya ttnettendir sorun..
Ben superonline ım 7 char açık hiç lag yok
bendede lag kalktı şuan
C
Cengizhancelik
⭐ 18y
aynen kale savaşlarında kalbin orasındaki lagı söylemiyorum bile 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap