Sorry :P
· 12 Replies · 1.2K views 0 reading
12 Replies
Merso farkı Alman yapınca bir başka oluyor 🍺 Senin imzadaki by meganede fena değil ama beyaza boyatıldı diye biliyorum ben 🤔
Merso farkı Alman yapınca bir başka oluyor 🍺 Senin imzadaki by meganede fena değil ama beyaza boyatıldı diye biliyorum ben 🤔
imzamdaki by megane değil ! özel tasarımım olan megane 😁 ön tampon rs tamponu bunun+ jantlar keskin kt5 😎
o değil de imza gerçekten güzel duruyor.
Mercedes ise kusursuz 😊
Mercedes ise kusursuz 😊
o değil de imza gerçekten güzel duruyor.
Mercedes ise kusursuz :)
ee kimin imzası 😜
Sabaha kadar tartışılır mersomu bmw mi neye göre iyi kötü vs ama ben BMW derim 😎
Ps:(Bmw 535d rakibi yok,Dünyanın en az yakıtla en çok güç üreten motoru 5.5lt ort.5.5 sn 0-100 😎 )
Ps:(Bmw 535d rakibi yok,Dünyanın en az yakıtla en çok güç üreten motoru 5.5lt ort.5.5 sn 0-100 😎 )
Sabaha kadar tartışılır mersomu bmw mi neye göre iyi kötü vs ama ben BMW derim 😎
hiç bir zaman tam olarak bu daha iyi denilememiştir zaten bir modelde biri ufak farkla daha önde olur diğer modelde diğeri. 😊
video açılmıyor (Bu içeriğe şu anda erişilemiyor)
Hem ne farkederki BMW+1
Hem ne farkederki BMW+1

hiç bir zaman tam olarak bu daha iyi denilememiştir zaten bir modelde biri ufak farkla daha önde olur diğer modelde diğeri. :)
evet mesela 520d mi e 250 mi tabiki e 250 ama 535d mi e 350 mi tartışmasız 535d dediğin gibi onlar rakip değil aslında dost biribirini hiçbir zaman yemezler kazanca ortak olurlar 👍
hiç bir zaman tam olarak bu daha iyi denilememiştir zaten bir modelde biri ufak farkla daha önde olur diğer modelde diğeri. :)
evet mesela 520d mi e 250 mi tabiki e 250 ama 535d mi e 350 mi tartışmasız 535d dediğin gibi onlar rakip değil aslında dost biribirini hiçbir zaman yemezler kazanca ortak olurlar 👍
kazanan her seferinde BMW ve merco ile almanlar olur 😁
@Roqa
Aynen yıllık kazançlarına bir bakmıştım bi ara almanyanın %20 si ordan geliyor heralde 😁
Aynen yıllık kazançlarına bir bakmıştım bi ara almanyanın %20 si ordan geliyor heralde 😁
@Roqa
adamlar bu konuda uzman hacım 🤘
Log in to write a reply.
Log In