Icerige atla
Extraloob

Sorry :P

· 12 Replies · 1.2K views
R
RoqA OP ⭐ 17y
Tıkla

Mercedes farkını reklamlar da bile hissettiriyor. 🤘
12 Replies
_
_Kriptex_ ⭐ 15y
Merso farkı Alman yapınca bir başka oluyor 🍺 Senin imzadaki by meganede fena değil ama beyaza boyatıldı diye biliyorum ben 🤔
R
RoqA OP ⭐ 17y
Merso farkı Alman yapınca bir başka oluyor 🍺 Senin imzadaki by meganede fena değil ama beyaza boyatıldı diye biliyorum ben 🤔

imzamdaki by megane değil ! özel tasarımım olan megane 😁 ön tampon rs tamponu bunun+ jantlar keskin kt5 😎
H
hatunnz ⭐ 15y
o değil de imza gerçekten güzel duruyor.

Mercedes ise kusursuz 😊
R
RoqA OP ⭐ 17y
o değil de imza gerçekten güzel duruyor.

Mercedes ise kusursuz :)

ee kimin imzası 😜
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Sabaha kadar tartışılır mersomu bmw mi neye göre iyi kötü vs ama ben BMW derim 😎

Ps:(Bmw 535d rakibi yok,Dünyanın en az yakıtla en çok güç üreten motoru 5.5lt ort.5.5 sn 0-100 😎 )
R
RoqA OP ⭐ 17y
Sabaha kadar tartışılır mersomu bmw mi neye göre iyi kötü vs ama ben BMW derim 😎

Ps:(Bmw 535d rakibi yok,Dünyanın en az yakıtla en çok güç üreten motoru 5.5lt ort.5.5 sn 0-100 😎 )

hiç bir zaman tam olarak bu daha iyi denilememiştir zaten bir modelde biri ufak farkla daha önde olur diğer modelde diğeri. 😊
lemonade
lemonade ⭐ 17y
video açılmıyor (Bu içeriğe şu anda erişilemiyor)
Hem ne farkederki BMW+1
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y

hiç bir zaman tam olarak bu daha iyi denilememiştir zaten bir modelde biri ufak farkla daha önde olur diğer modelde diğeri. :)

evet mesela 520d mi e 250 mi tabiki e 250 ama 535d mi e 350 mi tartışmasız 535d dediğin gibi onlar rakip değil aslında dost biribirini hiçbir zaman yemezler kazanca ortak olurlar 👍
R
RoqA OP ⭐ 17y

hiç bir zaman tam olarak bu daha iyi denilememiştir zaten bir modelde biri ufak farkla daha önde olur diğer modelde diğeri. :)

evet mesela 520d mi e 250 mi tabiki e 250 ama 535d mi e 350 mi tartışmasız 535d dediğin gibi onlar rakip değil aslında dost biribirini hiçbir zaman yemezler kazanca ortak olurlar 👍

kazanan her seferinde BMW ve merco ile almanlar olur 😁
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
@Roqa
Aynen yıllık kazançlarına bir bakmıştım bi ara almanyanın %20 si ordan geliyor heralde 😁
R
RoqA OP ⭐ 17y
@Roqa
Aynen yıllık kazançlarına bir bakmıştım bi ara almanyanın %20 si ordan geliyor heralde 😁

adamlar bu konuda uzman hacım 🤘

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: