Arkadaşlar SonyVegas'a cok yeni başladım ve bir sorunum... intro'mu yaptım altına müzik koydum ama intro sona geliyor müzik aynı seviyede devam ediyor benim istediğim intronun sonuna geldiğimiz zaman müzikde kısık bir sesle nasıl son verebilirim..
Video olduğu ıcın buraya acmayı karar verdim yanlışsa kusura bakmayın arkadaşlar
@: Arkadaşlar veya Mod.lar kimsenin bir fikri yokmu bunca video yaptınız ama daral:
SonyVegas Acil yardım hala bekliyorum...
· 14 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
E
explosionseffect
⭐ 17y
nerden indirdin programı bana pm den link atar mısın lütfen ?
tamam verilmiştir 😊
E
explosionseffect
⭐ 17y
tekrar çok tskler ❤️ ❤️ 🙏
C
chipshajen
⭐ 17y
sitemizi bi göz gezdirirsen geçmiş konularda falan anlatımı var diye hatırlıyorum (:
sitemizi bi göz gezdirirsen geçmiş konularda falan anlatımı var diye hatırlıyorum (:
Gecmış konuların coğunu okudum çoğu'da öyle bir konu var diyorlar ama ne dumanı var ne ayak izi , bir link varsa bekliyorum hacım daral:
zaman çizelgesine müzigi koyduğun zaman zaman çizelgesinde görebilirsin müzigin dikdörtgen şeklinde birşey diyeyim diyecek birşey bulamadım o şeyin sağ üst köşesine gel çeyrek daire gözükecek onu sola doğru nekadar sürüklersen okadar sürede müzigin sesi kısılır anlamadım diyorsan resimli gösterebilrim ^^
zaman çizelgesine müzigi koyduğun zaman zaman çizelgesinde görebilirsin müzigin dikdörtgen şeklinde birşey diyeyim diyecek birşey bulamadım o şeyin sağ üst köşesine gel çeyrek daire gözükecek onu sola doğru nekadar sürüklersen okadar sürede müzigin sesi kısılır anlamadım diyorsan resimli gösterebilrim ^^
Ne diyeyim ki sana şimdi hacım Allah razı olsun nese: 😆
Ne diyeyim ki sana şimdi hacım Allah razı olsun nese: 😆
yapabildinmi ?
Hepinize Teşekkür ederim yardımcı oldunuz.Birazdan yaptığım ametör intro'larımı paylaşıcam bakalım ne kadar kötü yorumlar alıyoruz 🎭
Ps: Yaptım teşekkür ederim nese:
Hepinize Teşekkür ederim yardımcı oldunuz.Birazdan yaptığım ametör intro'larımı paylaşıcam bakalım ne kadar kötü yorumlar alıyoruz 🎭
Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .. 😘
Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .. 😘
küçüçük bir şey bütün programı alt üst ettim o hiç aklıma gelmemişti ama yardımcı oldun tabi 😆
Banada pm'den link atarmısın kardeşim 😊
Too'nun sesli anlatımı herşeyi çözüceğine eminim 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap