Icerige atla
Extraloob

Sonunda Oldu Oyun Kapandı :D 12/12/2007

· 11 Yanıt · 1.6K görüntüleme
T
TiM OP ⭐ 19y
zuahah oyun kapandı Mr. Green
Ama Nasıl Küfür ediom bi bilseniz zaten ilk defa evde çarı acık bıraktım annem kapatmadı pc sevınıom kapandı ya böle gildüğüme bakmayın Very Happy içimden sayıyom Very Happy
11 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
çok lag var diye şikayet ediliyordu ehh joymax olaya el koydu demek ki açılır ilerleyen saatlerde oyun lagsız ve bugsız Twisted Evil Mr. Green
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y

çok lag var diye şikayet ediliyordu ehh joymax olaya el koydu demek ki açılır ilerleyen saatlerde oyun lagsız ve bugsız Twisted Evil Mr. Green

oyun şuan açık feci bi lag var event geldiğindede böle olursa yandık
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
Oyun bugün kapandımı kimse bir şey demedi Question

Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Oyun bugün kapandımı kimse bir şey demedi Question

oyun açılıp kapanıyor hacım lagdan dolayı Wink
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
hımmm işteyiz okancım takip edemiyoruz zavallı pc evde boşuna çalışıyor Mr. Green Mr. Green
_
_EleCtrA_ ⭐ 19y
artık oyununda zevkı kalmadı bu ne ya kafalarına gore acıp kapıyorlar n dıyım lvl atlıcaz carı acıoz yatmıs Very Happy
ben bu joymaxı sroyu cokkkkkkkkkkkkkkkkk sewıyorum Very Happy
T
Naı kapandı yaw o bazı serverlr içindir ben hep pc başındayım bot catır catır kasıyo
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

hımmm işteyiz okancım takip edemiyoruz zavallı pc evde boşuna çalışıyor Mr. Green Mr. Green

sen bi pcnet dergisi al hacım nasıl bir sitede yöneticilik yapıyor gör adamlar bizi dergiye konu yapmışlar bu gurur hepimizin Cool

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: