yok marifet değilde pvp serverlardaki gibi önüne gelen 120 olamıyor işte burda 😄 30 kişi civarında tahminimce 120 lvl oyuncular
Sonunda 120 ve Baron
· 47 Yanıt · 12K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
hayırlı olsun
zor iş vallahi.sabırlı insanmışsın 😊
zor iş vallahi.sabırlı insanmışsın 😊
Helal kardeşim hayırlı olsun 😄 ,110Lvlden 120Lvl e kaç ayda kastın merak ediyorum ?
hayırlı olsun
zor iş vallahi.sabırlı insanmışsın :)
Helal kardeşim hayırlı olsun 😄 ,110Lvlden 120Lvl e kaç ayda kastın merak ediyorum ?
sağolun çok teşekkür ederim :))
tam süresini tutmadım. birde oyuna ara verdiğim falan oldu arada. ama 5 6 ayda falan kasmışımdır
valla helal benimde zamanında 8 li pt vardı isroda 4 ayda 113 anca olmuşlardı ama pre filan hiç yoktu bende,bu arada hangi sw ?
heliostayım. kendi partynin olması daha iyiymiş. hem party bulma sıkıntısı yok hemde kim dc o gitti bu gelirmi derdi yok 😄
Bendekiler gittimi hep beraber giderdi delirirdim birazda sinir yaptığından bıraktım sanırım birazda mükemmelliyetciyim olursa 10numara olsun yada olmasın olayı isro yüzden bıraktım mutluyum 😄
cepten yazdığımdan özne yüklem yer değiştirmiş gibi görünüyor 😄
hayırlısı olsun en azından 1 party char para eder 😄
6 sını istediğim fiyata yakın sattımda son 2 tane 110lvl char kaldı tane 75 liraya satıyorum komik rakam 😄
forumda isro oynayan çok fazla kişi olmadığından ve forumda nedense herkes isroya kaka gözüyle baktığından dolayı forum üzerinden satış çok zor olur. oyunda global atıp satış yapsan daha çabuk satabilirsin diye düşünüyorum 😊
B
batuhan 3X
⭐ 15y
forumda isro oynayan çok fazla kişi olmadığından ve forumda nedense herkes isroya kaka gözüyle baktığından dolayı forum üzerinden satış çok zor olur. oyunda global atıp satış yapsan daha çabuk satabilirsin diye düşünüyorum :)
bu aklı bana dha önce vermedın alacagın olsuın 😄
forumda isro oynayan çok fazla kişi olmadığından ve forumda nedense herkes isroya kaka gözüyle baktığından dolayı forum üzerinden satış çok zor olur. oyunda global atıp satış yapsan daha çabuk satabilirsin diye düşünüyorum :)
bu aklı bana dha önce vermedın alacagın olsuın :D
la batu ne akıl vermesi 😄 bizim serverda millet globalle satıyo valla çarlarını. forum ilanlarıyla uğraşan yok artık. çevresi iyi olan zaten satıyor çarlarını değeri üzerinden hala. forumdaki çarların hangisi asıl değerinde gidiyo baksana 😄
B
batuhan 3X
⭐ 15y
ben degerınde koydumda gıdıp gıtmemesi şüpheli 😄
sabreden derviş 😄
onur charını açık arttırmaya koyalımmı başlangıc 1 TL direk alırım 😄
oldu burak tabi 😄
şuan 120lerde saatte kaç exp geliyor acaba merak ettim
sbottan bakabilirmisin 😊
sbottan bakabilirmisin 😊
0.34 geliyor 😊
B
batuhan 3X
⭐ 15y
0.34 geliyor :)
gördüm ve arttırıyorum 2 tl bu ezik chara baksana 0.34 kasılıyo %100 ex eventinde
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Ve sonunda nova bowumu aldım.. /Güncel (+6 ve düzgün statlar 120 lv FF Blader ve ya 120 lv FF Glavier Alınır AnathemaSro Online - 120 Cap Pvp Server ve 120 Cap Emek Server ! Lost Online 120 Level 120 Skiller 12 ve 13 Degree İtemler ✅ SareMt2 ✅ 55 - 120 ✅ Emek ve Farm YAPISI ✅ 24 Aralık 21:00 Açılıyor ! ✅ OFFİCİAL SİSTEMLER ve daha FAZLASI ! ✅