T TillDoomsDAY OP ⭐ 17y 14 yil once (düzenlendi) #1 Neden sonuna kadar gitmeyeyim ki korkuyomuyum? [highlight=#ff4040]HAYIR yanmassa nese: [/highlight]- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Kalkandelen ⭐ 17y 14 yil once #2 hiiç gerek yok bence 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jaysean ⭐ 18y 14 yil once #3 + basmak zor 12dgreye rareye çevirince + olmasını istiyorsan sonuna kadar git. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C ColdHeart ⭐ 17y 14 yil once #4 bu hali dokunma boşver 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Polgara ⭐ 17y 14 yil once #5 Sonra çok pişman olursun, güven bana...bu hali dokunma boşver :) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TillDoomsDAY OP ⭐ 17y 14 yil once #6 Sonra çok pişman olursun, güven bana...bu hali dokunma boşver :)dokunmadım zaten bunada şükür deyip yaptım d12 😄 ve sonuç fena degil stalarını biraz daha güzelleştirirsem daha ei olacak gibi ::D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C ColdHeart ⭐ 17y 14 yil once #7 güzel olmuş başarılar dilerim 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C cosec ⭐ 15y 14 yil once #8 serveR? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil