Icerige atla
Extraloob

Sonisphere Festival - Haziran 2010

· 33 Replies · 3.0K views · Page 2 / 2
Replies
.NET
.NET ⭐ 19y
hulyam kombine aldım saat 1de falan başlıycak akşam 11de biticek otobüslem dönücem bende :P

O kadar parayı ben de versem ben de katlanırdım aslında makara:
Telefonun açık olsun cool2: :P

james nothing else matters attırırken bi elde çakmak bi elde tel seninle konuşuyor olucam 😆
[F New]Solo Gitarist
S
Sehnsucht ⭐ 18y
Saha içi kombine biletimi çok önce aldım.Gelmek isteyen olursa topluca gidebiliriz.
S
SnowFlake ⭐ 18y
hulyam kombine aldım saat 1de falan başlıycak akşam 11de biticek otobüslem dönücem bende :P

james nothing else matters attırırken bi elde çakmak bi elde tel seninle konuşuyor olucam 😆

Çakmak diyo yaa makara: Sen telefonu müsait bir yere bırak ben bütün konser sana seve seve eşlik ederim makara:
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ilk topice gelecek olanlar isimlerini yazsın, yani biz yazalım bakalım güzel bir EXL etkinliği de olur elde biralar karşımızda Metallica awwwwww 🤘 🙏
S
🤘 🤘
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

Nothing else matter'ı söylemeyecek .. Death mag. ağırlıklı söylüyecekmiş uyuz oluyorm :S
A
ALpique ⭐ 17y
Ah istanbul'da olacaktım 😆 kaçırmazdım bu fırsatı Metallica Rulezz 😈
J
JetHomme ⭐ 19y
Bu kadroda Hayko'yu görmek gurur verici.
W
Warmoon ⭐ 18y
🤘 Slayer-Metallica-ManoWar 🤘
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bu kadroda Hayko'yu görmek gurur verici.

pentagram 15-20 yıl var lakin hayko çıkıp girdi ya bu aleme helal olsun zati okan bayülgen bir adamı tutuyorsa emin olun onda büyük bir cevher vardır ki artı parantez açayım hayko'da MSÜ mezunudur 🙏
S
SnowFlake ⭐ 18y
Hayko yurt dışında albüm yapsaydı çok daha sert olurdu gibi geliyor bana. Adam sahnede devleşiyor takdir etmemek haksızlık olur ❤️
M
Hayko yurt dışında albüm yapsaydı çok daha sert olurdu gibi geliyor bana. Adam sahnede devleşiyor takdir etmemek haksızlık olur ❤️

🙏
S
SnowFlake ⭐ 18y
Biletix'te 4. kategoride halen bilet varmış.
Murat İlkan sağlık sorunları nedeniyle festivalde pentagram ile son kez sahneye çıkacakmış :/

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: