Icerige atla
Extraloob

Sondestan (karos online)a başlıcaklar..

· 13 Yanıt · 2.1K görüntüleme
13 Yanıt
S
SaiJeva ⭐ 19y
kardeşim hiç başlama sen ona derim ben ben o oyunu daha serverleri açılmadan gamesultanda koreli yetkililer ile beraber denedim beş para etmez tek güzel yanı oyun sistemi ama görseller metin2 den farklı değil haberin olsun hatta mustafa ve bana bu oyunu siz test edin size haftada bir gün nevşehirde bir cafe kapatalım siz oyunun eksiklerini söyleyin biz düzenlemeler yapalım hatta asıl serverde oynarken size oyle bir nick verelimki kimsede olmasın ve oynayan herkes sizin ilk testerler oldugunuzu bilsin falana dediler ama oyundan hoşlanmadıgımız için mustafa ile pek sıcak bakmadık fikirlerimizi söyleyip önerilerimiz yaptık sadece
B
BlackLighT OP ⭐ 19y
olsun kardeş okadar indirdir deneyelim xD bilmiyorumda iyi oynanabilir diyenler cok bakcaz
B
BlackLighT OP ⭐ 19y
Flashget vb. programlarla indirmek isteyenlere download linki;

http://dl.joygamedl.com/SonDestan_OBT.exe

Güzel bir oyuna benziyor. İndirip Deniyicem.

başlayalım kalabalık olursak lonca kururuz

oyun ile görüşlerimi yarın belirteceğim...
B
BlackLighT OP ⭐ 19y
saat 1 de açılacak bilginize 🍿
A
trailer'i dinledıgımde korktum ılk basta beklemıyodum xD
B
BlackLighT OP ⭐ 19y
oyunda problemler var arkadaşlar yarına düzeltilecek 40 bin kisi birden hucum edinde server mortingen xD
B
BlackLighT OP ⭐ 19y
Attention Karos Players!

Due to an unexpected technical issue, the server maintenance will be extended for another half-hour. The server will be up at 07:30 GMT instead of 07:00, as was originally scheduled. We apologize for the inconvenience.

Thank you.

~ Team Karos

oyun bakımı 7:30 a kadar uzatıldı... bi ben oynucam galiba 😄
K
Kriptex ⭐ 17y
Karahana benziyor galiba 🙄
B
BlackLighT OP ⭐ 19y
Karahana benziyor galiba 🙄

oyunun videolarını izledim iyi bişeye benziyor hayırlısı 🤝
S
strean121 ⭐ 19y
arkadaşlar oyunu severek oynuyorum ama daha bi loncaya giremedim 😊 buluşalım lonca olsun.. 😊
B
BlackLighT OP ⭐ 19y
25 lwl oldum oyunda takıldıgım 3 kişi var onlarla lonca kuracağız inş arkadaşlar bekleriz

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: