Gece Düşen son Staff ımı para lazım oldugu için satmak zorundaydım yoksa charı satacaktım Çok sevdiğim bi abime Sattım 150 TL ve üstüne bu makinayı aldım gayet normal e sattığımı düşünüyorum . Bu arada __KnowinG__ artık satılık değil makara:

150Tl gayet iyi bir fiyat 8)
Goldu herkez verir ama nakit parayı vermez herzaman sıcak para güzeldir hayırlı olsun.
bence aza vermısın 150TL nerden baksan 2.5 bil eder satan adamlar 5bilden asagı satmıolar real parada yani 400 500TL olsun yinede hacimm hayırlı olsun yeni staff :P
Goldu herkez verir ama nakit parayı vermez herzaman sıcak para güzeldir hayırlı olsun.
katılıyorum 👍
Ayrıca bunu sölemedim uniondan 5 Bil teklif ettiler ama nakit lazımdı ❗
Gece Düşen son Staff ımı para lazım oldugu için satmak zorundaydım yoksa charı satacaktım Çok sevdiğim bi abime Sattım 150 TL ve üstüne bu makinayı aldım gayet normal e sattığımı düşünüyorum . Bu arada __KnowinG__ artık satılık değil makara:
tam bir malsın mal wizardsın ve satıyon hemde ucuza
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap