Icerige atla
Extraloob

Son staff Gittiii

· 25 Yanıt · 2.4K görüntüleme
_
__KnowinG__ OP ⭐ 17y
Gece Düşen son Staff ımı para lazım oldugu için satmak zorundaydım yoksa charı satacaktım Çok sevdiğim bi abime Sattım 150 TL ve üstüne bu makinayı aldım gayet normal e sattığımı düşünüyorum . Bu arada __KnowinG__ artık satılık değil makara:
25 Yanıt
R
Rochas ⭐ 16y
150Tl gayet iyi bir fiyat 😎
_
__KnowinG__ OP ⭐ 17y
150Tl gayet iyi bir fiyat 8)

+ olarak staff ı unutmayalım cool2: makara:
C
Constanzia ⭐ 19y
bence aza vermısın 150TL nerden baksan 2.5 bil eder satan adamlar 5bilden asagı satmıolar real parada yani 400 500TL olsun yinede hacimm hayırlı olsun yeni staff 😜
B
BigGod ⭐ 16y
beleşe gitmiş ^^.
D
DragStar ⭐ 16y
Hayırlı olsun 😊
C
Canova ⭐ 17y
black legend emi sattın? çok ii birisidir 110 gelmeden önce bizi az kasmıyodu makara: hayırlı olsun
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
150tl güzel rakamdır 5b gold alacağıma 150tl'yi tercih ederim 😘
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
aldığın para işini gördüyse ne mutlu sana makara:
K
kaJaz ⭐ 16y
Biz 500 TL'ye sattık 3 hafta önce malazgirtte inanmayan varsa M0ri_ye pm atar sorar malazgirtde 😊 bence çok ucuza gitmiş.
D
duzceli81 ⭐ 17y
evt gold fiyatlari cok ucuz 1b 50tl biizm serverde ucuza satmisisn
_
__KnowinG__ OP ⭐ 17y
acil nakit lazım oludugu için böyle bir fiyat a sattım bana göre uygun ama 👍
Q
Quattro ⭐ 19y
Goldu herkez verir ama nakit parayı vermez herzaman sıcak para güzeldir hayırlı olsun.
_
__KnowinG__ OP ⭐ 17y
Goldu herkez verir ama nakit parayı vermez herzaman sıcak para güzeldir hayırlı olsun.

katılıyorum 👍
Ayrıca bunu sölemedim uniondan 5 Bil teklif ettiler ama nakit lazımdı ❗
S
Sw33Ty ⭐ 17y
bence aza vermısın 150TL nerden baksan 2.5 bil eder satan adamlar 5bilden asagı satmıolar real parada yani 400 500TL olsun yinede hacimm hayırlı olsun yeni staff :P

400-500 Tl kimse bi stafa vermez vereceğime silk alır oynarım yine düşürüm magic pop dan 😊 millet abartıyo 11 dq sos sonuçta
K
kaJaz ⭐ 16y

katılıyorum 👍
Ayrıca bunu sölemedim uniondan 5 Bil teklif ettiler ama nakit lazımdı ❗

ee güzel kardeşim 5 bili alsaydın her türlü satardın o 5 bili 300 TL 'ye. alan yer çok gold char sik falan. neyse hayırlısı olsun acilmiş para 😊
F
Gece Düşen son Staff ımı para lazım oldugu için satmak zorundaydım yoksa charı satacaktım Çok sevdiğim bi abime Sattım 150 TL ve üstüne bu makinayı aldım gayet normal e sattığımı düşünüyorum . Bu arada __KnowinG__ artık satılık değil makara:

tam bir malsın mal wizardsın ve satıyon hemde ucuza
_
__KnowinG__ OP ⭐ 17y

tam bir malsın mal wizardsın ve satıyon hemde ucuza

Düzgün konuş ağzımı açtırma bnm sTaff bnm sana ne oluyor para lazımdı sattım...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
@ foreverrockgs, 1 gün banlanmıştır.
F
Fahmlugat ⭐ 18y
gayet güzel bir düşünce 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: