-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Son Japon İcadı
· 17 Replies · 3.0K views 0 reading
17 Replies
N
NephilimAngel
⭐ 19y
1 kilo balık almak için cuvala koymamız gerekcek en güzel türk usülü
abi 1 kilo ayıkla dönüşde alıcam
abi 1 kilo ayıkla dönüşde alıcam
pratik ama en ii si bizim usul al evde pisir
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Yhu diyom ya ben olsam hayatta tüketmem ancak bunlar çiğ bile yiyor bu kebap gibi gelir onlara
Z
zebani2059
⭐ 19y
ya 1 balık için bu kadar iş yapılırmı be al 1 kilo at tavaya devam işte ne uğraşıyon
güzel icat ne beklersiniz japonlardan güzel işler yapıyor bizim ülkenin patentlerini sayar mısınız?
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !Hakkaten LoL Very Happy
Adamların işi gücü yok neler buluyo kahvekeyfi
Adamların işi gücü yok neler buluyo kahvekeyfi
güzel icat ne beklersiniz japonlardan güzel işler yapıyor bizim ülkenin patentlerini sayar mısınız?
Okul duvarlarına yazı yazmak,devlet malına zarar vermek,toplum huzurunu bozmak,birbirine küfretmek,ailelere küfretmek(ana,bacı....) Patented by Turk Mr. Green
U
UrbanChaos
⭐ 19y
Japan Deilmi İste Yaparmı Yapar Tek Balıkda Beni Kesmezki Hacım Laughing Laughing
oha lan bi de adam yiyo ne diye uğraşıyosun 1 tane balık için fiyatı da pahalıca biraz
[F New]Solo Gitarist
adamlar ne çıkacagını şaşırdı artık :?!!!
yuhh Mr. Green
tam birşey diyecektim ağzımda düğümlendi Shocked Twisted Evil Mr. Green
sadece balık değil heralde ilk resimde adam tam alırken diğerlerinin üzerinde değişik şeyler yazıyo hatta birinin üzerinde tavuk yazıyo balık yerine tavuğu tercih ederim ben balık onun içinde kimbilir ne hale gelir ya Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
M
minotauros
⭐ 19y
kendilerine göre bişi yapmışlar
R
RollsRoyce
⭐ 19y
japonlarda Türkiye kadar ucuz değil balıgın kilousu adamlar bir övünde bir balık yiyorlar ve Japonlar karpuzu tuzlayarak yiyorlar bir kere misafirlige gelmişlerdi bize karpuz ikram ettik tuz istediler şaşırdım Very Happy
B
beytobond4
⭐ 19y
bu yöntemi lüfere yapsalar daha mantıklı
Log in to write a reply.
Log In