- Resim Silinmiş.
Son durum ™
· 16 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
bişey sorabilir miyim ?
devamını bekliyoruz

2. party ne alemde ? 😊
2. party ne alemde ? :)
2. ptyi bugun bıraktım hepsi 110 lwl oldular simdi hesef kinglik academi 1. ciliği 650 mezun var 6. sıradayım 1 ay kasıp 1000 yapıp 1. olucam inş ™
way be cidde helal olsun 😊
2. party ne alemde ? :)
2. ptyi bugun bıraktım hepsi 110 lwl oldular simdi hesef kinglik academi 1. ciliği 650 mezun var 6. sıradayım 1 ay kasıp 1000 yapıp 1. olucam inş ™
hadi bakalım inş 😊
öteki charlarida göreydik iyi olurdu 😊
ptdeki hepsi 113 lwl ™
adam king 😜
Herzaman hayalimde 8 li char açıp pt halinde kasmak vardı ama öyle bir pc yi bi türlü yapamadık 6 7 den sonra kasma başlıyordu bende o şekilde yapamıyodum o yüzden bırakmıştım. Şimdi PC yi güçlendiricem ama sro devri bitiyor. Oynamıyacam artık büyük olasılık vindictus akar 😊
Aylik ne kadar elektrik parasi veriyorsun ? Charlarin hicbirini satdinida gormedim bu gelir babadanmi geliyor :p
Aylik ne kadar elektrik parasi veriyorsun ? Charlarin hicbirini satdinida gormedim bu gelir babadanmi geliyor :p
2 Ayda 120 TL gelior 😄
Geliri Oyunda Karşılıorum Hep , Cebimden kuruş para çıkmıor 😄 ™
Herzaman hayalimde 8 li char açıp pt halinde kasmak vardı ama öyle bir pc yi bi türlü yapamadık 6 7 den sonra kasma başlıyordu bende o şekilde yapamıyodum o yüzden bırakmıştım. Şimdi PC yi güçlendiricem ama sro devri bitiyor. Oynamıyacam artık büyük olasılık vindictus akar :)
Yorumu Kımın Yazdıgına bakmadan okudum. Dedım ahanda Bizimkinin Aynısı Baktım sen mişsin daral:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap