Icerige atla
Extraloob

Son durum ™

· 16 Yanıt · 1.9K görüntüleme
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.
16 Yanıt
W
wjklm ⭐ 17y
bişey sorabilir miyim ?
bluesman
bluesman ⭐ 17y
devamını bekliyoruz
C
ColdHeart ⭐ 17y
2. party ne alemde ? 😊
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
2. party ne alemde ? :)

2. ptyi bugun bıraktım hepsi 110 lwl oldular simdi hesef kinglik academi 1. ciliği 650 mezun var 6. sıradayım 1 ay kasıp 1000 yapıp 1. olucam inş ™
S
S4YKLO ⭐ 16y
way be cidde helal olsun 😊
C
ColdHeart ⭐ 17y
2. party ne alemde ? :)

2. ptyi bugun bıraktım hepsi 110 lwl oldular simdi hesef kinglik academi 1. ciliği 650 mezun var 6. sıradayım 1 ay kasıp 1000 yapıp 1. olucam inş ™

hadi bakalım inş 😊
B
bLoodReis ⭐ 17y
öteki charlarida göreydik iyi olurdu 😊
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
ptdeki hepsi 113 lwl ™
T
tenpanter ⭐ 17y
adam king 😜
R
RecLast ⭐ 18y
Herzaman hayalimde 8 li char açıp pt halinde kasmak vardı ama öyle bir pc yi bi türlü yapamadık 6 7 den sonra kasma başlıyordu bende o şekilde yapamıyodum o yüzden bırakmıştım. Şimdi PC yi güçlendiricem ama sro devri bitiyor. Oynamıyacam artık büyük olasılık vindictus akar 😊
W
westlive ⭐ 18y
Aylik ne kadar elektrik parasi veriyorsun ? Charlarin hicbirini satdinida gormedim bu gelir babadanmi geliyor :p
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
Aylik ne kadar elektrik parasi veriyorsun ? Charlarin hicbirini satdinida gormedim bu gelir babadanmi geliyor :p

2 Ayda 120 TL gelior 😄

Geliri Oyunda Karşılıorum Hep , Cebimden kuruş para çıkmıor 😄 ™
H
hanry006 ⭐ 16y
Herzaman hayalimde 8 li char açıp pt halinde kasmak vardı ama öyle bir pc yi bi türlü yapamadık 6 7 den sonra kasma başlıyordu bende o şekilde yapamıyodum o yüzden bırakmıştım. Şimdi PC yi güçlendiricem ama sro devri bitiyor. Oynamıyacam artık büyük olasılık vindictus akar :)

Yorumu Kımın Yazdıgına bakmadan okudum. Dedım ahanda Bizimkinin Aynısı Baktım sen mişsin daral:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: