Commander Card'dan sonra Yeni StafımLa Dewam 🎅 🎅
- Resim Silinmiş.
Son Card.
· 23 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
hayırlı olsun bişey sorucam seviye 1'den sadece long tong ve evil heart düşüyor diyorlar doğrumudur?
hayırlı olsun bişey sorucam seviye 1'den sadece long tong ve evil heart düşüyor diyorlar doğrumudur?
Seviye 1 ' Den hepsi Düşüyor.
hmm sagol.. kaç günde yaptın bunları 😄
hayırlı olsun paşam .. hadi bakalım bitirde görelim ne olacak :d
hmm sagol.. kaç günde yaptın bunları :D
1 Haftada.
hayırlı olsun paşam .. hadi bakalım bitirde görelim ne olacak :d
Bitireyimde Hep ßeraber görücez 😊
sendeki eksik kart bana çıktı biliyomusun 😄
Hadi hayırlısı 😜
saolun valla hiç parayla kart falan alamdım alsam simdiye kadar coktan almıstım +4 tane kart sattım 500m den 2b karım var staff almak onemli deyil para bastırıp herkez alır onemli olan kendi cıkartıp almak + para kazanamk ™
hayırlı olsun
al bakalım hacı ne vercek bı bakalım
adam düzceli dağılın makara:
helal olsun hacım harbiden TR'nin en profesyonel silkroad oyuncususun 😎
helal olsun hacım harbiden TR'nin en profesyonel silkroad oyuncususun 😎
Zaman & pc silkroad ıcın hersey war hacım sende ıyı oyuncu olunca sasırılacak bısey bırakmıyosun geriye tebrikler 😊
Ps : 500m ediyormu bi kart ya summer5:
Ps : 500m ediyormu bi kart ya summer5:
L
LethaLKiss
⭐ 16y
helal oLsun beee... inş. son kart die uğraşırken b grade düşürürsnde a grade bi işine yaramaz 😜
Tebrikler gerçekten iyi iş çıkarmışsın.Bir sorum olucak birisi şöyle diyodu 'zor düşen bir kart var o da serenesten düşüyo doğru mu yoksa tüm kartlar treasure box lardan düşüyo mu
tebrikler hayırlısı olur umarım
evt son kart zor bulunuyo Commander benimde tek o kaldı
Arkadaşlar zor dediğiniz karttan bana 2 tane çıktı birini sattım ama bir şey soracam sizlere B veya A gradeyi neye göre veriyor her koleksiyona 1 itemmi veriyor kendimiz seçebiliyormuyuz bilgisi olan yazabilirse sevinirim 😊
Arkadaşlar zor dediğiniz karttan bana 2 tane çıktı birini sattım ama bir şey soracam sizlere B veya A gradeyi neye göre veriyor her koleksiyona 1 itemmi veriyor kendimiz seçebiliyormuyuz bilgisi olan yazabilirse sevinirim :)
A Grade görevle alınıyor, B Grade Sereness'ten düşüyor.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap