Icerige atla
Extraloob

Son Card.

· 23 Yanıt · 2.7K görüntüleme
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
Commander Card'dan sonra Yeni StafımLa Dewam 🎅 🎅

- Resim Silinmiş.
23 Yanıt
E
Elysion-X ⭐ 16y
hayırlı olsun bişey sorucam seviye 1'den sadece long tong ve evil heart düşüyor diyorlar doğrumudur?
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
hayırlı olsun bişey sorucam seviye 1'den sadece long tong ve evil heart düşüyor diyorlar doğrumudur?

Seviye 1 ' Den hepsi Düşüyor.
E
Elysion-X ⭐ 16y

hmm sagol.. kaç günde yaptın bunları 😄
A
akreps ⭐ 19y
hayırlı olsun paşam .. hadi bakalım bitirde görelim ne olacak :d
D
duzceli81 OP ⭐ 17y

hmm sagol.. kaç günde yaptın bunları :D

1 Haftada.
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
hayırlı olsun paşam .. hadi bakalım bitirde görelim ne olacak :d

Bitireyimde Hep ßeraber görücez 😊
Barzo
Barzo ⭐ 19y
sendeki eksik kart bana çıktı biliyomusun 😄
U
Uprising ⭐ 19y
Hadi hayırlısı 😜
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
saolun valla hiç parayla kart falan alamdım alsam simdiye kadar coktan almıstım +4 tane kart sattım 500m den 2b karım var staff almak onemli deyil para bastırıp herkez alır onemli olan kendi cıkartıp almak + para kazanamk ™
D
Dark Zone ⭐ 16y
hayırlı olsun
R
Rochas ⭐ 16y
al bakalım hacı ne vercek bı bakalım
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
adam düzceli dağılın makara:

helal olsun hacım harbiden TR'nin en profesyonel silkroad oyuncususun 😎
K
KeepinGS ⭐ 16y
Zaman & pc silkroad ıcın hersey war hacım sende ıyı oyuncu olunca sasırılacak bısey bırakmıyosun geriye tebrikler 😊

Ps : 500m ediyormu bi kart ya summer5:
L
LethaLKiss ⭐ 16y
helal oLsun beee... inş. son kart die uğraşırken b grade düşürürsnde a grade bi işine yaramaz 😜
X
xstream ⭐ 16y
Tebrikler gerçekten iyi iş çıkarmışsın.Bir sorum olucak birisi şöyle diyodu 'zor düşen bir kart var o da serenesten düşüyo doğru mu yoksa tüm kartlar treasure box lardan düşüyo mu
orhanow
orhanow ⭐ 18y
tebrikler hayırlısı olur umarım
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
evt son kart zor bulunuyo Commander benimde tek o kaldı
U
usta70 ⭐ 17y
Arkadaşlar zor dediğiniz karttan bana 2 tane çıktı birini sattım ama bir şey soracam sizlere B veya A gradeyi neye göre veriyor her koleksiyona 1 itemmi veriyor kendimiz seçebiliyormuyuz bilgisi olan yazabilirse sevinirim 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Arkadaşlar zor dediğiniz karttan bana 2 tane çıktı birini sattım ama bir şey soracam sizlere B veya A gradeyi neye göre veriyor her koleksiyona 1 itemmi veriyor kendimiz seçebiliyormuyuz bilgisi olan yazabilirse sevinirim :)

A Grade görevle alınıyor, B Grade Sereness'ten düşüyor.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: