son 2 gundur sureklı donuyor sırekli dc verioyr bir turlu saglıklı ksamıyorum ya acaba bendemı probnlem var yoksa gene bi durummu war bu ara lag harici baska bir şey olabilirmi bu ?
Son 2 Gündür Aşırı Lag Sorunu Yasayan Varmı
· 20 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
C
CosmicGate
⭐ 16y
Oyunda Lag var çok fena yani senden kaynaklanan bir durum söz konusu değil 😊
😊 bot bile kasamıyo ya düzelse yakın zamanda inşallah yapmadıgım sey kalmadı gene sorun lu..
al işte kiminde var kımınde yok problem nerde yaa :S
ya arkdaslar yokmu bunu bi caresi falanı filanı botu yeni aldık tavsanı yenı aldık bide devili aldım 3 gundur tık yok kasamıyorum ziyan oluyor gunler ya yokmudur bi bilgsi olan ???
genel problem bende de var .. özellikle hotan da baya lag oluyo ..
Problem TTNET de hacım. Bi yerde hız güzelde diğer yerde sayfalara bile zor giriyor ^^ Alışın artık...
U
Ural_Tulga
⭐ 15y
Bende de var
şuan serverde halen var lag arada gelip gidio nedir sorun
U
Ural_Tulga
⭐ 15y
Bende de var lag şuan
constantine den ayrılınca düzeldi gibi
L
LoRD_MaGe09
⭐ 15y
Gençler Server sorunu bu bizle alakalı değil. Bakın ben samarda Cok rahatım . Ama Hotana ggidiyorum taklamanda çar kasıcam çar bi duruyo bi hareket ediyo bideha duruyo yani lag var. 1-2 gün oyuna girmicem düzeltsinler
Arkadaşlar kimileri Constainople'de de var diyor ama şahsen bilmiyorum ama Hotan, Oasis ve taklamakanda lag aşırı şekilde. Bot da çözüm değil. Şimdi çarlarımı Downhang alanlarında kasıyorum, dün Semerkan'ta kastım sadece Hotan'da var. Salıyı bekleyeceğiz sanırım...
FeeLMyLowee
⭐ 16y
Charım hotanda kaldı ya bankaya birşey koymak için 2 dk beklıyorum.
bence sorun ttnet ...!
Ttnet değil sorun benim uydunet aynı sorun bende de var bi gidiyorum hotana çıkamıyorum dışarı bir şey satın alıyorum 2 saat bekliyor , bir çözüm bulsunlar kafayı yedim
Charım hotanda kaldı ya bankaya birşey koymak için 2 dk beklıyorum.
aynen banada oluyor. cicioe2
Aynı sorun bendede var ne yapacağımı bilmiyorum Hotanda ve Samarkandda aşırı ama dışarı oldumu fazla olmuyor birde Dc veriyor.
W
Winchest3r
⭐ 15y
48 levelim hala samarkanda kasıyorum varmı böyle bişey ya sanki 90 level char kasıyoz anasını satim 😄 cok yavas
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap