Icerige atla
Extraloob

Som+6 adv b verir mi? @duzceli01

· 27 Yanıt · 2.7K görüntüleme
27 Yanıt
Advance
Advance ⭐ 18y
Vermeme ihtimali çooooooooook yüksek..
A
Addicted ⭐ 19y
vermez a verir
L
Loras ⭐ 16y
vermez a verir

👍
J
Judas ⭐ 19y
sos +6 fb stats 61+ kırdım vermedi:))
N
Necrolyte OP ⭐ 16y
Ben daha önce denemiştim.Sos+7=nova+7(fb) , som+5 , sun itemler b grade veriyor.Daha önce som+5 blue'sı bile olmayan itemden b almıştım.Daha önce kırdıran var mı som+5 +6 +7 item? bilerek mi yorum yapıyorsunuz yoksa fikir mi ?
D
Dark Zone ⭐ 16y
Biz müneccim miyiz ?
N
Necrolyte OP ⭐ 16y
Biz müneccim miyiz ?

daral:
T
şu halde vermez.statlar üzerinde biraz daha oynasan iyi olur bir de +7 olması şansını yükseltir.
L
Loras ⭐ 16y
EVET . BURDA BİLGİLİ ARKADAŞLARIMIZ VAR CANIM KARDEŞİM .. BİRŞEY BİLİYORUZ Kİ KONUŞUYORUZ .. ARKADAŞIN DEDİGİ GİBİ STATLAR ÜSTÜNDE OYNAMA YAPMAN LAZIM BİRDE +7 OLSA ŞANSIN ARTAR BU DA DOGRU
G
GNR ⭐ 18y
99% verir ancak FB yapman şart ve statlarda yukseltmelisin
D
duzceli81 ⭐ 17y
ßlueLeri max yaparsan Verir.
N
Necrolyte OP ⭐ 16y

olay budur 🍺 bir de + silk scrolluyla item kıran oldumu hiç? işe yarar mı acaba 😁
N

olay budur 🍺 bir de + silk scrolluyla item kıran oldumu hiç? işe yarar mı acaba 😁

+ Silk Scrollrın işe yarıceğını sanmıyorum ama paran var ise +2 veya +3 alıp dene derim işe yara belki 😄
N
Necrolyte OP ⭐ 16y

+ Silk Scrollrın işe yarıceğını sanmıyorum ama paran var ise +2 veya +3 alıp dene derim işe yara belki :D

deneyen olmadığı için bilemiyoruz 😁 aslında denemeye değer +4 fb +3 scroll = adv b gibi güzel bi formül çıkar makara:
B
BigGod ⭐ 16y
Nova = +7 gibi bir değer yapıyor , Moon = +10 , bazı arkadaslar nova itemlere göre kıyaslamışlar. Ama dikkat etmemişler herhalde + değerine. Blueleri %100'lersen kesin verir bence.
E
EnDZoNe ⭐ 19y
Bence muhtemelen B Grade alırsın Som olması B grade vermesi için bile yüksek bi ihtimal. Nova +7 veriyosa bununda vermesi lazım nova +5 +7 = +12 +12 veriyosa Moon +7 nin yani +17 vermesi lazım .Zaten direk sun bile B grade veriyor ayrımsız .Sunun +15 oldugunu düşünürsek muhtemelen sende ondan B alıcaksın.
N
Necrolyte OP ⭐ 16y
Nova = +7 gibi bir değer yapıyor , Moon = +10 , bazı arkadaslar nova itemlere göre kıyaslamışlar. Ama dikkat etmemişler herhalde + değerine. Blueleri %100'lersen kesin verir bence.

aynen 👍 daha önce som+5 bluesız silahtan b grade çıkarmıştım bu sefer sun glavie olunca işi garantiye almak istiyorum.gel gör ki ne tablet ne stone var makara:
N
Necrolyte OP ⭐ 16y
mission completed cool2:
H
Hayta35 ⭐ 16y
Gzz Bizim Swdenmıs buda ben _Fame_ Ve Ordeal 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: