- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
http://rapidshare.com/files/87543526/Ur ... cer.7z.001
http://rapidshare.com/files/87554611/Ur ... cer.7z.002
Sokak Futbolu [172 Mb]
· 16 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Hacım 1. resimdeki Fifa Street 2 2. Resimdeki Olmasın dedigin oyun
M
Mc Enjoy B
⭐ 19y
İnsan oyunun isminide yazar onuda biz yapak Urban Street Soccer.
Yapamamışsın ama 😁 Urban FreeStyle Soccer üreticisi AKlaim 12 yaş altı için zararlıdır 🎅
M
Mc Enjoy B
⭐ 19y
Yapamamışsın ama 😁 Urban FreeStyle Soccer üreticisi AKlaim 12 yaş altı için zararlıdır 🎅
bende bu oyunun cd war 2 sene önce bitirmiştim o ismi aklıma geldi o sırada saol
indirdim şimdi oyunu ama nasıl açıcaz :S emulator mü gerek? Gerekse hangisi gerek 😊 ???
aynen birader açsana biraz nasıl oolcak bu oyun
Linklerde ne olduğunu bilmiyorum ama oyun bilgisayar oyunu emulatörsüz kurulup açılıyor. Oyunda Raft Wars da diğer bölgelerdeki takımlarla müücadele ediyorsun ve ilerliyorsunuz. Bir süre sonra bütün Raft lar sizde olunca Home Raft açılıyor ve onlar sizin evinize geliyor macçlar sürekli farklı yerlerde oynanıyor. Kiminde basket sahasında kiminde parkta. okul bahçesinde Kaykaycı çöplüğünde bina aralarında Cafe bahçesinnde vesaire... Her takımın özellikleri farklı kaç farkla yendiğinize göre size belli bir sayıda stat veriyor onları Power SKill Speed ve Shooting e veriyosunuz. Oyunun başında sadece 4 takım seçebiliyorsunuz. Yendikçe diğer takımlarda açılıyor ve Quikc Play de seçebiliyorsunuz. ((Sanırım bidahaki Home raft da da seçilebiliyor.)) Oyun basit ama el alışasıya kadar zor geliyor sonra 5-1 6-4 gibi 7-3 alıyorsunuz. pas atma ve kontrol etmeleri çok farklı şutlar çok artistik hatta dans ederek. Zaten her takımınz farklı bir müzik tarzı var. Jazz cılar Rap çiler Gangstalar Grage Nu metal ve benzeri.

oyun nasıl kurcak plz onu anlatın
kimse anlatmıcak mı boşa mı indirdik tıklayınca oyuna listeden program seç dior napcaz ayrı bişemi lazım :?!
Arkadaşlar ne Olarak açıcaz bi cvp Verirsen Sevinirim ???
T
TitusPullo
⭐ 19y
Grafikler pek ahım şahım değil ya.Pek indirip oynuyasım yok 😐
Dosya türü nedir uzantısı yani söylersen belki yardım edebilirim
Dosya türü nedir uzantısı yani söylersen belki yardım edebilirim
ya nediyim san Film İzlerken CD Takıyosun ya CD deki Dosyanın aynısı ama neyle açılcak Bilmiyorum 😞
evet ya boşamı indirdik
M
Mc Enjoy B
⭐ 19y
Arkadaşlar o oyun ya emulatorle açılır ya emulatorle ıso ıse deamon tools la filan deneyin
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap