Icerige atla
Extraloob

Şok Şok Şok !! Bordolar Irakta !!!

· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme
D
dR.NooB OP ⭐ 19y
Dün haberlerdeki konudan bahsetmek istiyorum :

Dünyaya Korku salan BORDO BERELİLER verilen emirle pkk üst düzey liderlerinden 3'ünü bulmak için görevlendirildi !!

Böylece ARTIK pkk nın sonu geldi !! kökünden kazıma işlemi başladı !!

Peki Kimdir Bu 7 Düvene Korko salan ASLANLAR !

TSK'nın En İyi askerleri arasından yetişir .Bordo Bereli olmak için GÖNÜLLÜLÜK esastır.
Bordo Bereliler her hava koşulunda görev yapabilir. Her türlü silahı , bombayı kullanabilir.Bazılarına gerektiğinde kullanmak için Pilotluk eğitimi verilir.Paraşütle atlama gibi konularda eğitim görür.
Bu özellikler sadece 1 kısmı... Wink Devamı için Arrow

HaydaaaaaaaRİnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaa.... Cool

[flash=425,350]http://www.youtube.com/watch/v/lWNeep8dmtc[/flash]

Yeterli derim ...

Alıntı değildir.. headbang2ft9
14 Yanıt
C
Caprice ⭐ 19y
Evet alayına şimdi gideriz BORDO BERELİLERin karşısına çıkınca kaçma sanşınız yokmuş tek yapıcagınızı şey çıkaması için Dua etmek!
Z
Zardock ⭐ 19y
haber kaynagı neresı kesınmı bu ??
L
Liu ⭐ 19y
dün akşam ben kanal D de duyduydum galıba bole bişiy işim wardı o ara ama
D
dR.NooB OP ⭐ 19y
Dün akşam Kanal D söyledi ..

+1 extraokk
G
GooD_D3wiL ⭐ 19y
insallah bu haber dogrudur insallah ordaki .................lerin hepsinin kökünü kazırlar
M
mumya307 ⭐ 19y

kanla d de duydunsan ksn yalandır amk.lar israil ve abd nin çıkarları için ne yazacaklarını şaşırıyo...

ırak a girdi fln diyosa genel kurmaydan bişi gelmeyince inanmam hele hele birde kanal d ile star da çıkarsa o hbr ksn yalan derim.. :?!!!
M
mumya307 ⭐ 19y
ama k.ırak a girersek iyi olur ülkemizin siyasal arenadaki payı artar söz sahibi olma mız artar...
D
dR.NooB OP ⭐ 19y
Kökünü kazımayı bırakın karşılarında Iraktan üstlerine doğru koşan ASLANLARI görünce bırak dağa çıkmayı evinden dışarı çıkamaz olacaklar ! (ki evlerine gidebilirlerse.....)

Ah bide barzanini evine NEPALM atsalar .. Evil or Very Mad Sad
Z
Zardock ⭐ 19y
acıkcası habertürk ve skytürk den baskası satılmıs adamlar ama inşallah doğrudur
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
bende u haberi dün gördüm kökten kazıyıcaklar pkk yı

Kahrolsun PKK
D
dR.NooB OP ⭐ 19y

acıkcası habertürk ve skytürk den baskası satılmıs adamlar ama inşallah doğrudur

Ne kadar yabancılarla ortak olsalarda halkı yanlış bilinçlendirmek gibi bir aptallığı yapmazlar.. Cünkü onlar Sadece "ekonomik" olarak ortak...
D
DaWixed ⭐ 19y
Ayrıca Bordo Bereli Olmak İstiyorum'la olmuyor bu işler.
Bordo bereliler kıdemli askerlerin bir kısmıdır Wink
Yani kıdemini almış astsubay - subay vs. gibi askerler bordo berelilerin arasına katılabiliyor kahvekeyfi
D
dR.NooB OP ⭐ 19y

Ayrıca Bordo Bereli Olmak İstiyorum'la olmuyor bu işler.
Bordo bereliler kıdemli askerlerin bir kısmıdır Wink
Yani kıdemini almış astsubay - subay vs. gibi askerler bordo berelilerin arasına katılabiliyor kahvekeyfi

kahvekeyfi

Ayrıca Bordo Bereliler sadece Subaylardan oluşmaktadır..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: