Icerige atla
Extraloob

Soğuk Algınlığı, Mevsimsel Grip ve Domuz Gribi

· 12 Yanıt · 996 görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Belirtilere ve farklılıklara dikkat edelim lütfen aman diyorum sağlığımız herşeyimizdir 😘 ❤️ 🍺

12 Yanıt
S
Serj ⭐ 18y
saol bilgilendirdiğin için , izmirde daha çıkmadı çıksa ne olur acaba dışarı cıkamayız hayat durur 🙄
G
GreenPearL ⭐ 17y
Woooooooww Suppo bi toppic olmuş abi ellerine sağlık gerçekten son günlerde lazımdı..!! ❤️ ❤️ 👍
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Hastalar dışarı çıkmasın grip yayılmasın der mesajımı veririm ^_^ 😎
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Toplumumuzda genel olarak hastalıkların belirtileri karıştırılıyor. Tavsiyem bu bilgileri sadece okumakla kalmayın çevrenizdeki bireylere de aktarın 👍
[ek #12654]
J
Journalist ⭐ 19y
Baba çok faydalı bir topic olmuş ellerine sağlık tabloya bakılırsa mevsimsel grip olmuşum domuz gribiyle alakası yok,o zaman öpebilirim 😘 😜 😘 ❤️ 🍺
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
Bilgilendirme için sağolasın.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Baba çok faydalı bir topic olmuş ellerine sağlık tabloya bakılırsa mevsimsel grip olmuşum domuz gribiyle alakası yok,o zaman öpebilirim 😘 😜 😘 ❤️ 🍺

kuzum amacımız doğru bilgilendirme yapmaktır her platform'da 😎
E
El Verano ⭐ 18y
Muazzam bir bilgi bütünlüğü haline gelmiş.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
saol bilgilendirdiğin için , izmirde daha çıkmadı çıksa ne olur acaba dışarı cıkamayız hayat durur 🙄

İstanbul 'da varda bişey olmuyor orda da bişey olmaz çık dolaş hayatın tadını çıkar 😘

Aynen bende mevsimsel gribim o zaman, etrafa soramasam da arada içimden geçiyordu acaba domuz gribi mi olduk diye de mevsimsel çıktı tabloda ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Muazzam bir bilgi bütünlüğü haline gelmiş.

kuzen sağolsun sağlıkçıdır da böyle konularda anında her bilgiyi ulaştırır bana 😎
W
WkStyLe ⭐ 17y
Ben ya domuz gribiyim yada soğuk algınlığı.Hiç hapşırmam felaket oksuruyorum balgam lı bir oksuruk bu. Ateşim cok var bas arısı war boğaz arısı yok cozemedim daha 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: