bunlar benim ayarlarım sorunsuz çalışıyo.
-Resim Silinmiş.
bu kısımda bu seçenekler işaretli olursa genel ayarlar sorunuz çalışır.
-Resim Silinmiş.
en çok karıştırılan yerlerden biri.
when hp-start resting kısmı pot basma değildir.eğer işaretlerseniz tek dokunuşta pot basarsınız..
when mp-start resting kısmıda aynı şekilde işaretli olmasın.
bu kısımda can potu ve mp kısmı when hp-mp auto potion delay kısmıdır.
-Resim Silinmiş.
tabiiki bnm skilleri koymucanız Laughing altını işaretlediklerim onemlidir.
-Resim Silinmiş.
köpek kullananlar auto revive wolf kısmını işaretlesin.
at almak isteyenler auto buy horse.
-Resim Silinmiş.
bu kısım hakkında biraz açıklama yapıyım Laughing
consumeprop:yerden alacağınız hp ve mp torbalarıdır.
taskprop :gorev torbası vb benzer seyler burdadır.gorev torbanızın adı neyse bu kısımdan bulup.pick diyiniz.
complexprop :tablet lerdir.
önemli:ayarlarınızı yaptıktan sonra save edit deyin ardından save settings deyin.
görev torbasını toplamıyo diyenler bakın ben filter kısmındaearth ghost charm pick işaretledim.sizde o ksıımdan görevin adını bulup pick diyiniz.
en önemlisi bunlardır.bu şekilde yaparsanız.sorun olmaz.
türkçesi ile karşılaştırmak için.http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=14&t=14594
softmode ayarlar okumadan konu açmayın !!!
· 16 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
to for tranıng pleace fılan yazıyor ayarlardan ne hatası a.q bu ya kardeş
Filitre ayaralarını yaptım.Tabletleri toplasın dedim.Element torbalarını toplasın istedim.İkinci gün bu ayarlar kayıptı.Tekrar yaptım.Bu ayarları sabit bırakmak mümkün olmalı.Bu konuda yardım isteyeceğim.Yada hergün yapacaksam daha seri olarak nasıl yapabilirim?AYni tüm torbaları alsın gibi hepsini pick all yapacağım bir yer ve şık olamlı.VArdıda ama unuttum kullanmaya kullanmaya.
Filitre ayaralarını yaptım.Tabletleri toplasın dedim.Element torbalarını toplasın istedim.İkinci gün bu ayarlar kayıptı.Tekrar yaptım.Bu ayarları sabit bırakmak mü**ün olmalı.Bu konuda yardım isteyeceğim.Yada hergün yapacaksam daha seri olarak nasıl yapabilirim?AYni tüm torbaları alsın gibi hepsini pick all yapacağım bir yer ve şık olamlı.VArdıda ama unuttum kullanmaya kullanmaya.
save edit de extraokk
to for tranıng pleace fılan yazıyor ayarlardan ne hatası ** bu ya kardeş
to far traning place kasma yerine git.kascağın yeri elle gir koordinatları.
nasıl yapcağımı anlatırmısın adam kalıyor şehirde öle sap gibi bekliyor sölede kassın kardeş yardım et
nasıl yapcağımı anlatırmısın adam kalıyor şehirde öle sap gibi bekliyor sölede kassın kardeş yardım et
tüm ayarlarını yaptıktan sonra loop all bot activity seçeneğini işaretle.sonra kascağın yere git.cuurent area de.sonra orda bulunan koordinatı sil elle gir.save settings de.ve yukardaki ayarlar iyi bak.
ellerine saglık walla tebrikler
bot npc de takılıyo diyenler.ekran ayarlarını 1024 x 768 yapsınlar.
Teşekkürler
Masaüstü REsmin dikkatimi Cekti santam
Masaüstü REsmin dikkatimi Cekti santam
ben bu ayarları yapıom kasaları (elbise, silah vb.) toplamıo lütfen yardımm...
ben bu ayarları yapıom kasaları (elbise, silah vb.) toplamıo lütfen yardımm...
filter kısmında set clas a weapon seçeneğine gel butun itemler pickmi bak eğer öyleyse sorun başka yerden olma ihtimali yok(tabii ayarlar doru ise.)
Auto Training kısmında sağ altta Loop All Bot Activity!!! die bir bölüm war. orayı işaretle yeter. Wink
L
levo_06_71
⭐ 18y
bana time is over hatası veriyor skıll ayarları yerinde skıllerim falan gösükmüüyor neden ?_
ücretsiz bot yoktur.siteyi takip edin mod ların onaylamadıkları botu İNDİRMEYİN !!!!
tşk ederiz paylasım için.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap