Icerige atla
Extraloob

SOFTMOD (SM)'da ???? İşaretlerinin Çözümü

· 48 Yanıt · 3.5K görüntüleme
_
_*SaNZCaK*_ OP ⭐ 19y
Arkadaşlar SOFTMOD ALDIM HERŞEY NORMAL AÇICAM CHAR 2.ciyi AÇICAM oyundan ATIP ?????? Diye hata mesajı Veriyor ,YARDIMDA BULUNURSANIZ SEVINIRIM. kahvekeyfi Crying or Very sad
48 Yanıt
_
_*SaNZCaK*_ OP ⭐ 19y
1 TANE YORUMDA BULUNUP YARDIMCI OLAN YOKUM ?
_
_*SaNZCaK*_ OP ⭐ 19y
YOK MU ?
H
haso10 ⭐ 19y
sm yi yenden kur umarım aynı sorun olmaz...
_
_*SaNZCaK*_ OP ⭐ 19y
Sm ne yeniden kurcam sm kurulmazkı çalıştıryorsun sen SM ne bılıyormusun ?
_
_*SaNZCaK*_ OP ⭐ 19y
YA Bİ YARDIM EDECEK YOKMU
L
Konuyu açtığın yere Dikkat et Lütfen...uygun yere taşınıyor. Arrow

Hatanın Çözümek için Ekran Kartının En Son Driver'ı Indirebilirsin..
_
_*SaNZCaK*_ OP ⭐ 19y
Peki Nerden Bunu yaparım ? Bana Linkini verırmsınBide Bunda yardım edersen Allah razı olsun
N
nbaender ⭐ 19y

Peki Nerden Bunu yaparım ? Bana Linkini verırmsınBide Bunda yardım edersen Allah razı olsun

o hata genelde pc ne bağlı birazda örneğin bir char açıp kasıyorsan yapmıyorsa hi. o hatayı 2. char açıp girerken ve girdikten sonra yapar büyük ihtimal % 70 ekran kartı neden olur o hataya senin ekran kartın 2.oyunu açıp oynatmaya izin vermiyor çünkü bendede vardı aynı hata 2.char açarken oluyordu hep ekran kartını güçlendircen sorunun çözülür kesinlikle
_
_*SaNZCaK*_ OP ⭐ 19y
Tamam anladık güncellicezde nerden ?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Pcnin Özellikleri Düşük , Pcne Bir Format Çek Antivirüs Programlarını Kapat Silkroadtan Ve Bottan Başka Hiç Bir Şey Çalıştırma Sık Sık Reset At Wink
N
nbaender ⭐ 19y

Tamam anladık güncellicezde nerden ?

driver larını değil ekran kartını yeni modellerden biriyle değiştircen yani upgrade Very Happy
E
EFENDYY ⭐ 19y
arkadaşım söledigimi yap kesin olcak
commandline=0 /18 0 0 to commandline=0 /18 0 1
bunu böle yap 00 sa 01 yap sadece bide orda 1.86 soboten var onu kur ordakinin indirmen lazım yoka olmazdedigimi yap olcak
_
_*SaNZCaK*_ OP ⭐ 19y
Biras açıklarsan iyi olur command ne kardeşim.
_
_*SaNZCaK*_ OP ⭐ 19y
Şimdi SORU İŞARETLERİ VERMİYOR Adamıma Tıklıyorum START Diyicem.Masaütüne Geliyor Bi yardım edin SM BOşa gidiyor.
M
Morwena ⭐ 19y
0x33 dosyasının içinde loader.ini diye bir dosya olması lagzım onu açıcaksın ...
commandline=0 /18 0 0 böyle ise
commandline=0 /18 0 1 şu şekilde yapcaksın .
_
_*SaNZCaK*_ OP ⭐ 19y
leoder ve x33 diye dosya veriyorlar bu dosyalardan leoder sağ tıklıyıpmı gerçekleştircem
_
_*SaNZCaK*_ OP ⭐ 19y
ATIYOR
ATIYOR YİNE ATIYOR MASA ÜSTÜNE
_
_*SaNZCaK*_ OP ⭐ 19y
ATIYOR

Offf
_
_*SaNZCaK*_ OP ⭐ 19y
YARDIM EDİN YİNE ATIYOR.

commandline / 1 8 0 1yaptım kaydettım sonra bıdaha yenıden açtım Leoder tıkladım açılmıyor Evil or Very Mad

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: