Arkadaşlar SOFTMOD ALDIM HERŞEY NORMAL AÇICAM CHAR 2.ciyi AÇICAM oyundan ATIP ?????? Diye hata mesajı Veriyor ,YARDIMDA BULUNURSANIZ SEVINIRIM. kahvekeyfi Crying or Very sad
SOFTMOD (SM)'da ???? İşaretlerinin Çözümü
· 48 Yanıt · 3.5K görüntüleme 0 okuyor
48 Yanıt
1 TANE YORUMDA BULUNUP YARDIMCI OLAN YOKUM ?
YOK MU ?
sm yi yenden kur umarım aynı sorun olmaz...
Sm ne yeniden kurcam sm kurulmazkı çalıştıryorsun sen SM ne bılıyormusun ?
YA Bİ YARDIM EDECEK YOKMU
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
Konuyu açtığın yere Dikkat et Lütfen...uygun yere taşınıyor. Arrow
Hatanın Çözümek için Ekran Kartının En Son Driver'ı Indirebilirsin..
Hatanın Çözümek için Ekran Kartının En Son Driver'ı Indirebilirsin..
Peki Nerden Bunu yaparım ? Bana Linkini verırmsınBide Bunda yardım edersen Allah razı olsun
Peki Nerden Bunu yaparım ? Bana Linkini verırmsınBide Bunda yardım edersen Allah razı olsun
o hata genelde pc ne bağlı birazda örneğin bir char açıp kasıyorsan yapmıyorsa hi. o hatayı 2. char açıp girerken ve girdikten sonra yapar büyük ihtimal % 70 ekran kartı neden olur o hataya senin ekran kartın 2.oyunu açıp oynatmaya izin vermiyor çünkü bendede vardı aynı hata 2.char açarken oluyordu hep ekran kartını güçlendircen sorunun çözülür kesinlikle
Tamam anladık güncellicezde nerden ?
Pcnin Özellikleri Düşük , Pcne Bir Format Çek Antivirüs Programlarını Kapat Silkroadtan Ve Bottan Başka Hiç Bir Şey Çalıştırma Sık Sık Reset At Wink
Tamam anladık güncellicezde nerden ?
driver larını değil ekran kartını yeni modellerden biriyle değiştircen yani upgrade Very Happy
arkadaşım söledigimi yap kesin olcak
commandline=0 /18 0 0 to commandline=0 /18 0 1
bunu böle yap 00 sa 01 yap sadece bide orda 1.86 soboten var onu kur ordakinin indirmen lazım yoka olmazdedigimi yap olcak
commandline=0 /18 0 0 to commandline=0 /18 0 1
bunu böle yap 00 sa 01 yap sadece bide orda 1.86 soboten var onu kur ordakinin indirmen lazım yoka olmazdedigimi yap olcak
Biras açıklarsan iyi olur command ne kardeşim.
Şimdi SORU İŞARETLERİ VERMİYOR Adamıma Tıklıyorum START Diyicem.Masaütüne Geliyor Bi yardım edin SM BOşa gidiyor.
0x33 dosyasının içinde loader.ini diye bir dosya olması lagzım onu açıcaksın ...
commandline=0 /18 0 0 böyle ise
commandline=0 /18 0 1 şu şekilde yapcaksın .
commandline=0 /18 0 0 böyle ise
commandline=0 /18 0 1 şu şekilde yapcaksın .
leoder ve x33 diye dosya veriyorlar bu dosyalardan leoder sağ tıklıyıpmı gerçekleştircem
ATIYOR
ATIYOR YİNE ATIYOR MASA ÜSTÜNE
ATIYOR YİNE ATIYOR MASA ÜSTÜNE
ATIYOR
Offf
Offf
YARDIM EDİN YİNE ATIYOR.
commandline / 1 8 0 1yaptım kaydettım sonra bıdaha yenıden açtım Leoder tıkladım açılmıyor Evil or Very Mad
commandline / 1 8 0 1yaptım kaydettım sonra bıdaha yenıden açtım Leoder tıkladım açılmıyor Evil or Very Mad
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap