herkez çalişmio dio ama suan deli gibi exp kasiom kahvekeyfi
Soft mode ÇaliyoR 12.28.2007
· 17 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Aynen öyle
Konu verildi bari onun altına yazsaydın kardeş. extraokk
Ben 2 Çar kasıom Hehehe Mr. Green
aynen kasmaya devam 80 oluyoz tüm aegeye selam:D
N
NephilimAngel
⭐ 19y
hey allahım hiç düşünmüyonuz dimi hata veren varmıdır sorunu olan varmıdır
bende herşeyi yapıyorum ama ayarlarında bi sorun var olmuyor sizde nispet yapar gibi yazıyosunuz
düşenin dostu olmasmış zaten sabahdan beri 10 tane degişik konu açtım farklı yöntemler denedim kimsenin bi çözüm bula bildigi yok sende burda nispet yhap anca gıcık !
bende herşeyi yapıyorum ama ayarlarında bi sorun var olmuyor sizde nispet yapar gibi yazıyosunuz
düşenin dostu olmasmış zaten sabahdan beri 10 tane degişik konu açtım farklı yöntemler denedim kimsenin bi çözüm bula bildigi yok sende burda nispet yhap anca gıcık !
herkez çalişmio dio ama suan deli gibi exp kasiom kahvekeyfi
BENCE BAN YEMEN LAZIM BOS KONUSUYOSUN :?!!!
M
MeraclituS
⭐ 19y
hey allahım hiç düşünmüyonuz dimi hata veren varmıdır sorunu olan varmıdır
sorun nedir?
aynen kasmaya devam 80 oluyoz tüm aegeye selam:D
A.s senin nick ne aege de ?
Cıkıp girmeyi denediniz mi heç ? Confused
Beyler çalışıyosa şu clientinizi bi upload etseniz hangi clientle kasıyosunuz ???
Beyler çalışıyosa şu clientinizi bi upload etseniz hangi clientle kasıyosunuz ???
yav calısmıyo.... adamlar indirdikten beri online oldukları için oyunda oyle sanıyolar Very Happy... cıkıp bi girsinler Razz bakam baslarlar paso topic acmaya gelmedimi calısmıyomu diye Very Happy
hadi yaa:( ben oyundayken attı beni
bu bot once calısıyodu bende ama sımdı calısmıyor oyuna gırıyorum charı secıyorum
sectıkden sonra bana kucuk bı not gelıyor
NOT YETKI VERILMIYO DIYO BANA ANLAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM TSKLER
bu bot once calısıyodu bende ama sımdı calısmıyor oyuna gırıyorum charı secıyorum
Bu bot un devri bitti bi daha ki sürüme gel diyor Very Happy
R
rapbazufuk
⭐ 19y
28 inde calısıoduda şimdi hata werio ya
_
_PuNiSHeR_17
⭐ 19y
yav calısmıyo.... adamlar indirdikten beri online oldukları için oyunda oyle sanıyolar Very Happy... cıkıp bi girsinler Razz bakam baslarlar paso topic acmaya gelmedimi calısmıyomu diye Very Happy
e bende oyundaydım oyundan o hata geldi ve oyundan öle attı
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap