Icerige atla
Extraloob

Smile ADSL

· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
TTNet 1 mbps sınırsız internet kullanıyordum lakin 2 günde oluşan, ani denebilecek bir karar ile 8 mbps'e geçmeye karar verdik. 2 sorum var. TTNet'ten Smile'a geçiyorum, Smile kullanıp da sorun yaşayan var mı 8 mbps'de? Ayrıca Florya, İstanbul'da oturuyorum, santrale yakınlık konusunda sorun yaşar mıyım, sarko dışında fikri olan var mı? (:
13 Yanıt
C
combomax ⭐ 18y
TTNet 1 mbps sınırsız internet kullanıyordum lakin 2 günde oluşan, ani denebilecek bir karar ile 8 mbps'e geçmeye karar verdik. 2 sorum var. TTNet'ten Smile'a geçiyorum, Smile kullanıp da sorun yaşayan var mı 8 mbps'de? Ayrıca Florya, İstanbul'da oturuyorum, santrale yakınlık konusunda sorun yaşar mıyım, sarko dışında fikri olan var mı? (:

Bende sen gibi tedirgindim lakin ttnetle aynı alt yapısı var ttnetin ne avantajı varsa smilede öyle aradki fark müşteriyle ilgilenme ve ücret. smileadsl gayet güzel 🕵️
U
Unforgiven ⭐ 17y

Bende sen gibi tedirgindim lakin ttnetle aynı alt yapısı var ttnetin ne avantajı varsa smilede öyle aradki fark müşteriyle ilgilenme ve ücret. smileadsl gayet güzel 🕵️

ttnet de son derece güzel hizmet veriyor
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ttnet yeni paket hazırlığı içerisinde her nereye geçersen geç taahhütlü sözleşme yapma sakın dilediğin zaman çıkabilecek bir sözleşme yap çünki 100mbit geliyor...
K
Kivi ⭐ 16y
ttnet yeni paket hazırlığı içerisinde her nereye geçersen geç taahhütlü sözleşme yapma sakın dilediğin zaman çıkabilecek bir sözleşme yap çünki 100mbit geliyor...

100 mbit gelicekte ben görücem he 👋
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
TTNet 8 mb limitsiz paketini 15 gb kota - aşım durumunda 512 kb'den 25 gb kota - aşım durumunda 1 mb olarka değiştirdi ve fiyatını 55 TL yaptı. Smile'da aynı güncellemeyi yaptı lakin fiyat hâlâ 49 TL. ^^
@extra
100 mb gelse de ona geçecek durumda değilim şu anda. O nedenle taahhüt çok bozmuyor hocam. (:
D
d4rkw0r1d ⭐ 18y
TTNet - Smile ADSL - Biri- bunlar hep aynı bildiğim kadarıyla çünkü aynı hatlar üzerinden geliyorlar.Türk Telekom istese fişlerini çeker 😄
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
TTNet - Smile ADSL - Biri- bunlar hep aynı bildiğim kadarıyla çünkü aynı hatlar üzerinden geliyorlar.Türk Telekom istese fişlerini çeker :D

+1 🍺
H
Ttnet kullanıyordum bende geçtim Smile ye ve yaklasık 3 aydır 1 kere bıle kesılme yasamadım ınternet hızım 6 mbıt gelıyor ist kartal da oturuyorum bence smıle daha ıı kullandım ıkısınıde ama BANA sorarsan hangısı dıe Smile 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

100 mbit gelicekte ben görücem he 👋

küçükbamya teklif verildi 3-5 aya kadar geliyor kuzum 👍
A
akreps ⭐ 19y
walla ben 8mb bit sınırsızda idim 55 olunca 16Mbit sınırsıza geçtim 59Tl sonuçta 4 tl bozmaz 😊
ama henüz bi fark göremedim biraz vakit geçsin bakalım...
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
Smile'a geçtim lakin internet hızım 4 mb. Florya/İstanbul'da oturup da hızı 8 mb olanv ar mı Sarko dışında? ^^ Ayrıca n'apmam lazım? (:
A
Adith ⭐ 18y
TTNet - Smile ADSL - Biri- bunlar hep aynı bildiğim kadarıyla çünkü aynı hatlar üzerinden geliyorlar.Türk Telekom istese fişlerini çeker :D

🤝

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: