Icerige atla
Extraloob

SM zor T-BOT kolay

· 15 Yanıt · 1.4K görüntüleme
R
rapbazufuk OP ⭐ 19y
sm kullanmak cok zor modların ellerinde öpüyorum kolay gelsin t-bot un en yakın surede cıkması dıleğiyle
15 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Oo Beyfendi Sana Tbotta Yakışmaz Sana Süper Bir Bot Ayarlayalım Hatta Bırak Botu Sana TPL Ayarlayalım ?

Aza Kanat Etmeyen Çoğu Bulamazmış ... Elinizdekiyle Yitinmesini Bilin ... Hep Şikayet Edeceğinize Bir Kere Olsun Teşşekür Edin...
O

Oo Beyfendi Sana Tbotta Yakışmaz Sana Süper Bir Bot Ayarlayalım Hatta Bırak Botu Sana TPL Ayarlayalım ?

Aza Kanat Etmeyen Çoğu Bulamazmış ... Elinizdekiyle Yitinmesini Bilin ... Hep Şikayet Edeceğinize Bir Kere Olsun Teşşekür Edin...

+1907
H
hayabusa_ ⭐ 19y

ahh buldunmu soft modu git şimdi kumdan kale yap soft mode dandikmiş al sana hard mod Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
N
Nebula ⭐ 19y
Beğenmeyenlere benden Ultra Bot.Takip edin önümüzde ki 100 yıl içinde Legend 1000 gelince ekliycem Mr. Green SAdece onda çalışıyor. Wink
R
rapbazufuk OP ⭐ 19y
celallenmeyin ya ben dandik derken t-bot gibi süper harika muhtaşem değil ayarları cok zor demek istedim yapanların ellerine sağlık onu bot bolumune yazdı mzaten acın bakın isterseniz ama ayarını koysa biri cok iyi olurdu ya da koyabilirse t-bt cok kolay ve seri
F
firewolf92 ⭐ 19y
ayarları hiç de zor değil. t bot gibi sorunlu bir bot değil. tüm özellikler mevcut. eğer çarın için en iyi ayarlamayı yapmasını bilirsen müthiş fayda alırsın.
S
Sevilmeyen ⭐ 19y
Burası Bİr Forum Argo ve Küfür İçerikli Yazılar Yazmak Yasaktır..

Edit LorD_LeGoLaS
U
Unstopable ⭐ 19y

t-bot istiyotuz ya softmod kadar dandik bir bot yok ya t-bot plss

Susun ULAN 2 dk bebek gibi anırmayın modlarmı yapıo lan botları ne sabırlı adamsınız bole adamlara agzımı açtımmı kapatmam
M
murat75 ⭐ 19y

Susun ULAN 2 dk bebek gibi anırmayın modlarmı yapıo lan botları ne sabırlı adamsınız bole adamlara agzımı açtımmı kapatmam

kardeş terbiyeli olalım seviye düşmesin terbiyeni muhafaza et tavsiyem extraloob.com asabiyet kimsenin hayrına olmaz ona göre yoksa extraloob affetmiyo direkt banlıyo zira geçen konu farklı olsada deneme mod u şak diye banladı saniyesinde...
S
suqua ⭐ 19y
hep bot hep bot olcak diye bi kural yok çıkana kadar parmakalrın çalışsın headbang2ft9 zaten çıktığız aman indirir oynarsın sabret biraz
R
rapbazufuk OP ⭐ 19y
elle kasıomda bot gibisi warmi be kanqa
U
Unstopable ⭐ 19y

edit Jason

kardeş terbiyeli olalım seviye düşmesin terbiyeni muhafaza et tavsiyem extraloob.com asabiyet kimsenin hayrına olmaz ona göre yoksa extraloob affetmiyo direkt banlıyo zira geçen konu farklı olsada deneme mod u şak diye banladı saniyesinde...

birader valla dün okudugm onca topic sinir ta buramaa geldi delirdim resmen
L
Leet1 ⭐ 19y
Sabırlı biras dicem ama Tbot dan umut yok gibi:D
M
muammer66 ⭐ 19y
ben paralı aldım kafam rahat tabi krediler bitene kadar Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: