Icerige atla
Extraloob

sm uyeliği satan arkadaşlar

· 8 Yanıt · 926 görüntüleme
B
birtanesi OP ⭐ 19y
sm uyeliği aranıyor ister gerçek para istersenizde oyun parası ile sm uyeliği alınacakkktır samak isteyen arkadaşlara duyrulur
8 Yanıt
B
bozkurt41 ⭐ 19y
sm üyeligi alma elinde kalabilir üstteki konuya bir bak
J
juanito05 ⭐ 19y
sm kapanıyor ne üyeliği alıcan sen elinde mi patlasın istiyosun 1 hafta önce alsaydın 100 ederdi sm hesabı ama şimdi 5 para etmez.
N
NERWAGUS ⭐ 19y
Sm kapanmıyor alımlar acık olacak ama forumda degisiklik yapıorlar yani hala uyelik para eder
J
ju0 ⭐ 18y
arkadaşlar her yerde bi ayrı sölenti şuna bi açıklık getirelim x33 forum kapanıyo sm çıkıcakmı çıkmıcakmı yoksa sm de forumla beraber tarihemi karışacak buna bi kesin cevap pls
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
arkadaşlar her yerde bi ayrı sölenti şuna bi açıklık getirelim x33 forum kapanıyo sm çıkıcakmı çıkmıcakmı yoksa sm de forumla beraber tarihemi karışacak buna bi kesin cevap pls

onu kendileri bile bilmiyorlar, zannımca başka birşey düşünüyorlar sm için ne forumu kapanır ne de sm satışı aynen devam eder diye düşünüyorum 😉
D
Dadaş ⭐ 18y
Adamlar bu işten milyarlar kazanıyorlar kapatmazlar
J
ju0 ⭐ 18y

onu kendileri bile bilmiyorlar, zannımca başka birşey düşünüyorlar sm için ne forumu kapanır ne de sm satışı aynen devam eder diye düşünüyorum ;)

umarım haklısınızdır sm'e iice alıştım onsuz sro pek hoş olmayacak 🙄 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: