auto reserve returning scroolu işaretle Wink
o silkle alınan reserve return scroll için auto use return scroll u işaretlicek arkadaş
o nerde göremedim Laughing
o silkle alınan reserve return scroll için auto use return scroll u işaretlicek arkadaş
o nerde göremedim Laughing
use retrun scrooll yok ama use reverse retrun scrooll var oda işaretli ama dönmüyo Rolling Eyes
use retrun scrooll yok ama use reverse retrun scrooll var oda işaretli ama dönmüyo Rolling Eyes
hacım bana taktın bugün bak bakalım o şenekten başka şeçenek varmı :S benim söledigim şeçenek dogrudur
bende bolca retrun scrool var o yüzden keep retrun scroll işaretli değil keep retrun scroll botun kaç tane retrun scroll almasını fln işe yarıo
bende bolca retrun scrool var o yüzden keep retrun scroll işaretli değil keep retrun scroll botun kaç tane retrun scroll almasını fln işe yarıo
onu işaretlemen lazım hacı sende return varsa almaz zaten korkma param gider diye headbang2ft9 perde santam detective
hacım bana taktın bugün bak bakalım o şenekten başka şeçenek varmı :S benim söledigim şeçenek dogrudur
yha oyuna girmeyi bosver ikide bir bana ?????????? hatası verior ekran kartını 2 gün önce günceLLEdim giriom 3 dk kasıom ?????? hatası annamadım gitti
4 saat 43 dk'dır kasıyor. popcorn
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap