Icerige atla
Extraloob

>>>>SM güncel 25 şubat 2008 <<<<<<<<<<

· 192 Yanıt · 11K görüntüleme · Sayfa 7 / 10
Yanıtlar
O
orqundogi ⭐ 19y

auto reserve returning scroolu işaretle Wink

o silkle alınan reserve return scroll için auto use return scroll u işaretlicek arkadaş

o nerde göremedim Laughing
R
RoBoCoP ⭐ 19y

o silkle alınan reserve return scroll için auto use return scroll u işaretlicek arkadaş

hacım bana taktın bugün bak bakalım o şenekten başka şeçenek varmı :S benim söledigim şeçenek dogrudur
R
RoBoCoP ⭐ 19y

o nerde göremedim Laughing

loop kısmına bak üstad
O
orqundogi ⭐ 19y
use retrun scrooll yok ama use reverse retrun scrooll var oda işaretli ama dönmüyo Rolling Eyes
R
RoBoCoP ⭐ 19y

use retrun scrooll yok ama use reverse retrun scrooll var oda işaretli ama dönmüyo Rolling Eyes

loop aktivity işaretlimi bide keep return scrool falan filan
O
orqundogi ⭐ 19y
bende bolca retrun scrool var o yüzden keep retrun scroll işaretli değil keep retrun scroll botun kaç tane retrun scroll almasını fln işe yarıo
Y
yilanarif OP ⭐ 18y

ben bu hatayla loob all bot activity i işaretlemedim zaman karşılaşıodum eminsin demi işaretlediğinden Mr. Green kahvekeyfi
M
Macro ⭐ 19y

hacım bana taktın bugün bak bakalım o şenekten başka şeçenek varmı :S benim söledigim şeçenek dogrudur

çok uzun süredir isrobot kullanmıyorum ama reverse return scrolll silkle alınan scroll şehirden otomatik kasma yerine scroll u
Y
yilanarif OP ⭐ 18y

bende bolca retrun scrool var o yüzden keep retrun scroll işaretli değil keep retrun scroll botun kaç tane retrun scroll almasını fln işe yarıo

onu işaretlemen lazım hacı sende return varsa almaz zaten korkma param gider diye headbang2ft9 perde santam detective
O
orqundogi ⭐ 19y

onu işaretlemen lazım hacı sende return varsa almaz zaten korkma param gider diye headbang2ft9 perde santam detective

ok işaretliyim
O
orqundogi ⭐ 19y
ya şimdi bu adam şehirde daha kasasını boşaltmadan pot almaya çalışıyo salak tabletleri satmadığı için invertonyde yer yok pot alamıyıncada mal gibi bekliyo Mad
O
orqundogi ⭐ 19y
niye satmıyoki tabletleri
M
Macro ⭐ 19y

oops extraokk

- Resim Silinmiş.
O
orqundogi ⭐ 19y
ya tamamda şimdide tabletleri satmadı satamayınca pot alamadı pot alamayınca potcunun önünde takılıd takılıncada kafayı yedi masaüstüne attı birden töbe töbe Evil or Very Mad
O
orqundogi ⭐ 19y
şimdi bide traffic var oyuna girmöek var Crying or Very sad
O
orqundogi ⭐ 19y
la şansa bakkkk tekte girdim oyuna laa Shocked Laughing
D
dwil ⭐ 19y
yha oyuna girmeyi bosver ikide bir bana ?????????? hatası verior ekran kartını 2 gün önce günceLLEdim giriom 3 dk kasıom ?????? hatası annamadım gitti
O
orqundogi ⭐ 19y

yha oyuna girmeyi bosver ikide bir bana ?????????? hatası verior ekran kartını 2 gün önce günceLLEdim giriom 3 dk kasıom ?????? hatası annamadım gitti

ya bende 15 dk dır 3 dc yi yedim Evil or Very Mad
I
4 saat 43 dk'dır kasıyor. popcorn
Y
yilanarif OP ⭐ 18y

4 saat 43 dk'dır kasıyor. popcorn

aylardır kasıor Mr. Green

extrabeer headbang2ft9

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: