Icerige atla
Extraloob

>>>>SM güncel 25 şubat 2008 <<<<<<<<<<

· 192 Yanıt · 11K görüntüleme · Sayfa 5 / 10
Yanıtlar
O
Onderkor ⭐ 19y
arkadaşlar ben ue charla oyuyom bot ayaladım herşeyini skilllerinide ayarladım ama bot skillere basmıyo neden Question
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

arkadaşlar ben ue charla oyuyom bot ayaladım herşeyini skilllerinide ayarladım ama bot skillere basmıyo neden Question

Buff Skilleriyle Attack Skillerinin Yerlerini Karıştırmış Olabilirsin.
M
minotauros ⭐ 19y
sağolasın ark
R
RoBoCoP ⭐ 19y
o zaman her paralı alan siteye yayımlasa ii olmazmı .d
B
mod arkadaşlar çalışıyo ve temizmi ???

ARKADAŞIM SAOL BU ARADA PAYLAŞIM İÇİN .. . . .
O
Onderkor ⭐ 19y

Buff Skilleriyle Attack Skillerinin Yerlerini Karıştırmış Olabilirsin.

Ewet degiştirdım şimdi kasıyo Mr. Green extraokk
M
Macro ⭐ 19y

sen çok zekisin... çok kısa bi süre bu çalışmıcak çünkü ondan dolayı verilmiyo siteye
R
RoBoCoP ⭐ 19y

sen çok zekisin... çok kısa bi süre bu çalışmıcak çünkü ondan dolayı verilmiyo siteye

çok kısa bir süre sonra demek istedin galiba
I
Neden sabit değil güzelim bot Rolling Eyes
B
- Resim Silinmiş.

arkadaşlar bu hatada kaldım bot klasörünü değiştirdim loader ini dosyasının içindekileri değiştirdim hala bu hata yardım pls
B
arkadaşlar soruma cvp alamadım cvp pls
Y
yilanarif OP ⭐ 18y

arkadaşım yukarda mod arkadaş gerekli cvbı yazdı oku istersin

bot temiz ben giriş yaptım ama blocklu olduğum için kasamadım isteyen kullanır isteyen kullanmaz

indirin çalışıor patlamadan kasılın azcık extraokk
O
orqundogi ⭐ 19y
bot çıktığından beri süper kasıyo biraz sonra şehre ışınlancak dc yerse söylerim kendiniz elle götürün şehre Wink
B

arkadaşım yukarda mod arkadaş gerekli cvbı yazdı oku istersin

bot temiz ben giriş yaptım ama blocklu olduğum için kasamadım isteyen kullanır isteyen kullanmaz

indirin çalışıor patlamadan kasılın azcık extraokk

o değil be kardeş orda bi hata belirttim o hatayı bi türlü gideremedim onu soruyorum nasıl gidericem die herşeyi yaptım ama hala aynı hata
O
orqundogi ⭐ 19y
la bu ışınlanmıyooo pot bitti hala skillsiz kasıyo Mad bunun ayarı ne beyler söyleyin ya ben ayarları tam yaptım ama retrun çekmiyo
Y
yilanarif OP ⭐ 18y

o değil be kardeş orda bi hata belirttim o hatayı bi türlü gideremedim onu soruyorum nasıl gidericem die herşeyi yaptım ama hala aynı hata

arkadaşım bende o hatayı bağlantımda problem olduğu zaman verior başka nedeni varmı bilmiom start gelene kadar normal cliente tıkla start geldimi loadere tıklamayı denesene bi kahvekeyfi
Y
yilanarif OP ⭐ 18y

la bu ışınlanmıyooo pot bitti hala skillsiz kasıyo Mad bunun ayarı ne beyler söyleyin ya ben ayarları tam yaptım ama retrun çekmiyo

normal isrobotla aynı ayarı yapacaksın

home ye bas protectiondaki ayarları bi kontrol et eğer ayarları tam yaptım diosan

auto traning bölümdeki ''loob all bot activity'' i işaretlememiş olabilirsin extraokk
D
dwil ⭐ 19y
returnLarı topLatmayın sehre yürüyerek gitsin patLasada dc yemediiniz sürece kasarsınız extraokk
O
orqundogi ⭐ 19y

normal isrobotla aynı ayarı yapacaksın

home ye bas protectiondaki ayarları bi kontrol et eğer ayarları tam yaptım diosan

auto traning bölümdeki ''loob all bot activity'' i işaretlememiş olabilirsin extraokk

tmm dediklerin yapılı zaten herşey doğru ama nedense geri dönmüyo back town no mp işaretli yani türkçesi mp pot kalmayınca şehre dön ve bende mp potu kalmadı ama hala inatla skillsiz kasmaya uraşıyo Laughing
S
şu an bu bot çalışıyormu arkadaşlar revbotta kasmaktayım ama çalışmıyorsa çıkmayayım hiç oyundan birde ne zaman patlarki acaba :S

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: