arkadaşlar ben ue charla oyuyom bot ayaladım herşeyini skilllerinide ayarladım ama bot skillere basmıyo neden Question
>>>>SM güncel 25 şubat 2008 <<<<<<<<<<
· 192 Yanıt · 11K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 5 / 10
Yanıtlar
arkadaşlar ben ue charla oyuyom bot ayaladım herşeyini skilllerinide ayarladım ama bot skillere basmıyo neden Question
Buff Skilleriyle Attack Skillerinin Yerlerini Karıştırmış Olabilirsin.
M
minotauros
⭐ 19y
sağolasın ark
o zaman her paralı alan siteye yayımlasa ii olmazmı .d
B
buzlarprensi
⭐ 19y
mod arkadaşlar çalışıyo ve temizmi ???
ARKADAŞIM SAOL BU ARADA PAYLAŞIM İÇİN .. . . .
ARKADAŞIM SAOL BU ARADA PAYLAŞIM İÇİN .. . . .
Buff Skilleriyle Attack Skillerinin Yerlerini Karıştırmış Olabilirsin.
Ewet degiştirdım şimdi kasıyo Mr. Green extraokk
sen çok zekisin... çok kısa bi süre bu çalışmıcak çünkü ondan dolayı verilmiyo siteye
sen çok zekisin... çok kısa bi süre bu çalışmıcak çünkü ondan dolayı verilmiyo siteye
çok kısa bir süre sonra demek istedin galiba
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Neden sabit değil güzelim bot Rolling Eyes
B
buzlarprensi
⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
arkadaşlar bu hatada kaldım bot klasörünü değiştirdim loader ini dosyasının içindekileri değiştirdim hala bu hata yardım pls
arkadaşlar bu hatada kaldım bot klasörünü değiştirdim loader ini dosyasının içindekileri değiştirdim hala bu hata yardım pls
B
buzlarprensi
⭐ 19y
arkadaşlar soruma cvp alamadım cvp pls
arkadaşım yukarda mod arkadaş gerekli cvbı yazdı oku istersin
bot temiz ben giriş yaptım ama blocklu olduğum için kasamadım isteyen kullanır isteyen kullanmaz
indirin çalışıor patlamadan kasılın azcık extraokk
bot çıktığından beri süper kasıyo biraz sonra şehre ışınlancak dc yerse söylerim kendiniz elle götürün şehre Wink
B
buzlarprensi
⭐ 19y
arkadaşım yukarda mod arkadaş gerekli cvbı yazdı oku istersin
bot temiz ben giriş yaptım ama blocklu olduğum için kasamadım isteyen kullanır isteyen kullanmaz
indirin çalışıor patlamadan kasılın azcık extraokk
o değil be kardeş orda bi hata belirttim o hatayı bi türlü gideremedim onu soruyorum nasıl gidericem die herşeyi yaptım ama hala aynı hata
la bu ışınlanmıyooo pot bitti hala skillsiz kasıyo Mad bunun ayarı ne beyler söyleyin ya ben ayarları tam yaptım ama retrun çekmiyo
o değil be kardeş orda bi hata belirttim o hatayı bi türlü gideremedim onu soruyorum nasıl gidericem die herşeyi yaptım ama hala aynı hata
arkadaşım bende o hatayı bağlantımda problem olduğu zaman verior başka nedeni varmı bilmiom start gelene kadar normal cliente tıkla start geldimi loadere tıklamayı denesene bi kahvekeyfi
la bu ışınlanmıyooo pot bitti hala skillsiz kasıyo Mad bunun ayarı ne beyler söyleyin ya ben ayarları tam yaptım ama retrun çekmiyo
normal isrobotla aynı ayarı yapacaksın
home ye bas protectiondaki ayarları bi kontrol et eğer ayarları tam yaptım diosan
auto traning bölümdeki ''loob all bot activity'' i işaretlememiş olabilirsin extraokk
returnLarı topLatmayın sehre yürüyerek gitsin patLasada dc yemediiniz sürece kasarsınız extraokk
normal isrobotla aynı ayarı yapacaksın
home ye bas protectiondaki ayarları bi kontrol et eğer ayarları tam yaptım diosan
auto traning bölümdeki ''loob all bot activity'' i işaretlememiş olabilirsin extraokk
tmm dediklerin yapılı zaten herşey doğru ama nedense geri dönmüyo back town no mp işaretli yani türkçesi mp pot kalmayınca şehre dön ve bende mp potu kalmadı ama hala inatla skillsiz kasmaya uraşıyo Laughing
S
senisble1987
⭐ 19y
şu an bu bot çalışıyormu arkadaşlar revbotta kasmaktayım ama çalışmıyorsa çıkmayayım hiç oyundan birde ne zaman patlarki acaba :S
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap