Icerige atla
Extraloob

sm

· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme
E
EFENDYY OP ⭐ 19y
beyler benim gecen hafta aldıgım sm halaga çalışıyor bu hafta alamsam hafataya kadar çalışırmıki:D santam cevap pls
13 Yanıt
F
fox89hakan ⭐ 19y
bizim yayınladıklarımızda bır haftalıkta yayınlayınca patlalıyo calısyosa yolla bızde kullanalım demı Very Happy kemalıste ömden yolla calısırsa atar
E
EFENDYY OP ⭐ 19y
yok çalışıyoda size yolarsam bablanır:D extraokk
F
fox89hakan ⭐ 19y
sen bılın verırısen ıyı olur ben bana gelmesını beklıyom yayımlayacam Very Happy ama hala elıme gecmedı 😊 en gec yarın aksam ınsallay tekrar yayımlayaz Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bence sen sm ni bizlerle paylaş nasıl olsa 1 hafta geçmiş bırak patlatalım 4 saatte Twisted Evil Mr. Green
F
fox89hakan ⭐ 19y

bence sen sm ni bizlerle paylaş nasıl olsa 1 hafta geçmiş bırak patlatalım 4 saatte Twisted Evil Mr. Green

bak modum dogru dıyo 4 saat sonra %90 patlatırız ver Very Happy zuhahaha Twisted Evil
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Çalışmaz Bir Kaç Saati Kalmıştır Yada Bir Bug Olmuştur En Kısa Zamanda Görüp Banlarlar...

Bu Arada Bizlerle Paylaşırsan Sm Aldığın Üyeliğinde Banlanabilir Sonra Bağrınma Wink
F
fox89hakan ⭐ 19y

Çalışmaz Bir Kaç Saati Kalmıştır Yada Bir Bug Olmuştur En Kısa Zamanda Görüp Banlarlar...

Bu Arada Bizlerle Paylaşırsan Sm Aldığın Üyeliğinde Banlanabilir Sonra Bağrınma Wink

extraokk
E
EFENDYY OP ⭐ 19y

işte paylaşmasına paylaşıımda sırf üyeligimin bablanmasından korkuyorum yoksa paylaşırım:D
H
HosenberG ⭐ 19y
emin ol eger biri siteye sm koyarsa o patlayınca seninkide gidicek benim sm de aynı durumda Mr. Green
E
EFENDYY OP ⭐ 19y
Mr. Green : Embarassed
B
badness ⭐ 19y
Aynen Benim Smde çalışıyo siteye koydugum anda ban:( Malesef paylasamıyom Sizinle Embarassed
H
HosenberG ⭐ 19y

Aynen Benim Smde çalışıyo siteye koydugum anda ban:( Malesef paylasamıyom Sizinle Embarassed

aynı sm yi kullanıyoruz Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: