MOD arkadaşım KİLİT lütfen Kimsenin İşine yaramamış Neyse Bi dahakine siz yayınlarsınız Biz Kullanırız Hepinize Sonsuz Saygılar...
SM!!!
· 34 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
34 Yanıt
Ne Gibi Yardım ?
saol kardeş dosyaları koymak gibi
saol kardeş dosyaları koymak gibi
www.rapidshare.com A Gir Orda "Seç" Adlı Bir Buton Var Ona Tıkla Bilgisayarında Soft Mod Neredeyse Onu Seç "Upload" Tuşuna Tıkla . Biraz Bekle Bir Şey Yüklenecek Yüklendikten Sonra Dowloand Link Çıkacak Yeşil Bir Yazıyla Onun Yanındakini Kopyala Buraya Koy...
tamam kardeşim saol virüs testinden sen geçirirsin de mi?
tamam kardeşim saol virüs testinden sen geçirirsin de mi?
Tabiki Wink
Buraya koy kardeş test edelim deneme sürüşünden geçirelim ...
Ondan sonra sen siteye Konu açıp Koyarsın !
Ondan sonra sen siteye Konu açıp Koyarsın !
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Daha önce bot bulamıyorduk. Bir tarafta TBot,diğer tarafta SoftMod ortada da Revbot Mr. Green ...
alın arkadaşlar koydum gerisi size kalmış
Dosyalarda Virüs Bulunmuyor ... Ama 0x33 Den İp Banı Yediğim İçin Not Authorized Gelecek Rolling Eyes
Dosyalarda Virüs Bulunmuyor ... Ama 0x33 Den İp Banı Yediğim İçin Not Authorized Gelecek Rolling Eyes
üzüldüm ama çalışıyor garanti verebilirim...
eee şimdi ne olacak arkadaşım???
hadi yav bi sonuç cıkmadı mı şimdi sm den
Başka Birisinin Denemesini Bekleyeceğiz Rolling Eyes
Not : Dosyalarda En Ufak Bir Virüs Bile Yoktur Denemek İsteyen Arkadaş Güvenle Deneyebilir.
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Not : Dosyalarda En Ufak Bir Virüs Bile Yoktur Denemek İsteyen Arkadaş Güvenle Deneyebilir.
Açıkcası ben kuşkulandım... Neden 500Kb'lık dosya 1.8mb olsun ki Rolling Eyes
Açıkcası ben kuşkulandım... Neden 500Kb'lık dosya 1.8mb olsun ki Rolling Eyes
1.8 Mb Değilki 498 kb perde
Abiciklerim Bu siteye Şerefsizlik Yapmam Ve Yapamam Çok Dosya Aldım Burdan Ve Benimde Bi Yararım Dokunsun İstedim...
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
bi tane dha konu vardı sm hakkında karıştırdım galiba Rolling Eyes ordaki 1.8 mb idi
bi tane dha konu vardı sm hakkında karıştırdım galiba Rolling Eyes ordaki 1.8 mb idi
Önemli Değil Eleştirilere Açığım Cool
Eee Deneyen Yok mu Hala Confused
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap