Icerige atla
Extraloob

Slayt isteyen arkadaşlar !!

· 66 Yanıt · 16K görüntüleme
D
dR.NooB OP ⭐ 19y
Arkadaşlar dönem ödevi veya diğer konularla ilgili slayt isteklerinizi buradan yapabilirsiniz :))

Gerek kendim hazırlarım.. veya bulurum bi şekilde headbang2ft9
66 Yanıt
K
K@OS ⭐ 19y
arkadaşım ben cografyadan
maki,bozkır ve çalı ile alakalı slaytlar istiyorum senden bulabilirsen sevinirim....
K
K@OS ⭐ 19y
kardeş yazıyorum üstünden bir gün geçiyor ödev isteyin diyosun istiyoruz ama hiç cvp bile yok..
bulamadıysan bulamadım de...
R
ReAcTiVe ⭐ 19y

kardeş yazıyorum üstünden bir gün geçiyor ödev isteyin diyosun istiyoruz ama hiç cvp bile yok..

Arkadaşım Bu işler Hemen Olmaz.Arkadaşımız Kendi Hazırlıyodur belki.Biraz daha sabret... Wink
K
K@OS ⭐ 19y

Arkadaşım Bu işler Hemen Olmaz.Arkadaşımız Kendi Hazırlıyodur belki.Biraz daha sabret... Wink

arkadaşım ondan değilde sadece cvp yazsa yeterli yazmıyoda .... kendim yapıyorum diye yazsa canımıyesin... ben yani kötülemek için değil hiç cvp yazmamasından dolayı..
D
dR.NooB OP ⭐ 19y
Arkadaşlar int' de arıza vardı giremedim..Hepinize yapıcam en kısa zamanda kımse merak etmesın Wink
D
dR.NooB OP ⭐ 19y

arkadaşım ondan değilde sadece cvp yazsa yeterli yazmıyoda .... kendim yapıyorum diye yazsa canımıyesin... ben yani kötülemek için değil hiç cvp yazmamasından dolayı..

Arkadaşım Çalı ile ilgili hiçbir bilgi bulamadım valla Sad Bozkır ve maki ile ilgili.. beğenirsin umarım.. 21 sayfalık..
http://rapidshare.com/files/92884394/_a ... i.ppt.html

Buda başka bir slayt.. İşine yarar beLKi...
http://rapidshare.com/files/92886169/ma ... r.ppt.html
K
K@OS ⭐ 19y
teşekkür ederim saol çok güzel olmuş wallahi...Very Happy
ellerine sağlık ...
D
dR.NooB OP ⭐ 19y

teşekkür ederim saol çok güzel olmuş wallahi...Very Happy
ellerine sağlık ...

Saol önemli deil :))

Evet varmı başka isteyen ^^ ? Mr. Green
A
anathema_ ⭐ 19y
slm öncelikle.. eşeyli üreme hakkında bilgiler verebilecek (kapsamlı olmayabilir sadece özellikleri vs. olsa daha ii olur) ve eşeyli üremenin çeşitlerinin anlatılabileceği(izogami,heterogami,konjugasyon,partenogenez,hermafroditizm) bir slayt istiorum resimlerle anlatılırsa daha ii olur şimdiden teşekkürler extrabeer
D
dR.NooB OP ⭐ 19y

slm öncelikle.. eşeyli üreme hakkında bilgiler verebilecek (kapsamlı olmayabilir sadece özellikleri vs. olsa daha ii olur) ve eşeyli üremenin çeşitlerinin anlatılabileceği(izogami,heterogami,konjugasyon,partenogenez,hermafroditizm) bir slayt istiorum resimlerle anlatılırsa daha ii olur şimdiden teşekkürler extrabeer

Hazırlamya başlıyorum Wink
A
anathema_ ⭐ 19y
3-4 güne kadar hazır olması gerekiyor lütfen biraz daha hızlı olabilr misin ? Question
D
dR.NooB OP ⭐ 19y

3-4 güne kadar hazır olması gerekiyor lütfen biraz daha hızlı olabilr misin ? Question

Çok zor bi konu yaa ne resim bulabiliyorum ne yazı..üniversite sitelerinde öğrencilerin hazırladığı slayt, döküman ders notlar veya herhangi bişey arıyorum..

Bilgileri bulup bana yollarsan gerisi çok kolay extraokk extrabeer
B
By_Sheytan ⭐ 19y
Ya konuyu Görmeden Bende Ayrı Bi Konu İstedim:.... Ben Microsoft Word u anlatan bi slayt gösterisi isteyecektim... Eğer Yaparsan 2 Tane Yaparmısın Eğer Yapamazsanda 1 tane yeter Tşkler Saygılarımla...
D
dR.NooB OP ⭐ 19y
tmm.. Wink
T
tolga0101 ⭐ 19y
bana çanakkale şehitleri şiirine uyacak bir fon müzik lazım yardım ederseniz sevinirim
D
dR.NooB OP ⭐ 19y

bana çanakkale şehitleri şiirine uyacak bir fon müzik lazım yardım ederseniz sevinirim

Buraya bir konu aç istersen, burada bulabilir yetkili arkadaşlar.. hmm
viewforum.php?f=35

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: