Arkadaşlar dönem ödevi veya diğer konularla ilgili slayt isteklerinizi buradan yapabilirsiniz :))
Gerek kendim hazırlarım.. veya bulurum bi şekilde headbang2ft9
Slayt isteyen arkadaşlar !!
· 66 Yanıt · 16K görüntüleme 0 okuyor
66 Yanıt
arkadaşım ben cografyadan
maki,bozkır ve çalı ile alakalı slaytlar istiyorum senden bulabilirsen sevinirim....
maki,bozkır ve çalı ile alakalı slaytlar istiyorum senden bulabilirsen sevinirim....
kardeş yazıyorum üstünden bir gün geçiyor ödev isteyin diyosun istiyoruz ama hiç cvp bile yok..
bulamadıysan bulamadım de...
kardeş yazıyorum üstünden bir gün geçiyor ödev isteyin diyosun istiyoruz ama hiç cvp bile yok..
Arkadaşım Bu işler Hemen Olmaz.Arkadaşımız Kendi Hazırlıyodur belki.Biraz daha sabret... Wink
arkadaşım ondan değilde sadece cvp yazsa yeterli yazmıyoda .... kendim yapıyorum diye yazsa canımıyesin... ben yani kötülemek için değil hiç cvp yazmamasından dolayı..
Arkadaşım Bu işler Hemen Olmaz.Arkadaşımız Kendi Hazırlıyodur belki.Biraz daha sabret... Wink
arkadaşım ondan değilde sadece cvp yazsa yeterli yazmıyoda .... kendim yapıyorum diye yazsa canımıyesin... ben yani kötülemek için değil hiç cvp yazmamasından dolayı..
Arkadaşlar int' de arıza vardı giremedim..Hepinize yapıcam en kısa zamanda kımse merak etmesın Wink
Arkadaşım Çalı ile ilgili hiçbir bilgi bulamadım valla Sad Bozkır ve maki ile ilgili.. beğenirsin umarım.. 21 sayfalık..
http://rapidshare.com/files/92884394/_a ... i.ppt.html
Buda başka bir slayt.. İşine yarar beLKi...
http://rapidshare.com/files/92886169/ma ... r.ppt.html
teşekkür ederim saol çok güzel olmuş wallahi...Very Happy
ellerine sağlık ...
ellerine sağlık ...
teşekkür ederim saol çok güzel olmuş wallahi...Very Happy
ellerine sağlık ...
Saol önemli deil :))
Evet varmı başka isteyen ^^ ? Mr. Green
slm öncelikle.. eşeyli üreme hakkında bilgiler verebilecek (kapsamlı olmayabilir sadece özellikleri vs. olsa daha ii olur) ve eşeyli üremenin çeşitlerinin anlatılabileceği(izogami,heterogami,konjugasyon,partenogenez,hermafroditizm) bir slayt istiorum resimlerle anlatılırsa daha ii olur şimdiden teşekkürler extrabeer
slm öncelikle.. eşeyli üreme hakkında bilgiler verebilecek (kapsamlı olmayabilir sadece özellikleri vs. olsa daha ii olur) ve eşeyli üremenin çeşitlerinin anlatılabileceği(izogami,heterogami,konjugasyon,partenogenez,hermafroditizm) bir slayt istiorum resimlerle anlatılırsa daha ii olur şimdiden teşekkürler extrabeer
Hazırlamya başlıyorum Wink
3-4 güne kadar hazır olması gerekiyor lütfen biraz daha hızlı olabilr misin ? Question
3-4 güne kadar hazır olması gerekiyor lütfen biraz daha hızlı olabilr misin ? Question
Çok zor bi konu yaa ne resim bulabiliyorum ne yazı..üniversite sitelerinde öğrencilerin hazırladığı slayt, döküman ders notlar veya herhangi bişey arıyorum..
Bilgileri bulup bana yollarsan gerisi çok kolay extraokk extrabeer
B
By_Sheytan
⭐ 19y
Ya konuyu Görmeden Bende Ayrı Bi Konu İstedim:.... Ben Microsoft Word u anlatan bi slayt gösterisi isteyecektim... Eğer Yaparsan 2 Tane Yaparmısın Eğer Yapamazsanda 1 tane yeter Tşkler Saygılarımla...
tmm.. Wink
B
By_Sheytan
⭐ 19y
Microsoft Word slaytı ;
http://rapidshare.com/files/95918577/wordogt.ppt.html
Ellerine Sağlık Çok Tşkler Çok Güzel Bir Slayt
Microsoft Word slaytı ;
http://rapidshare.com/files/95918577/wordogt.ppt.html
Ellerine Sağlık Çok Tşkler Çok Güzel Bir Slayt
ne demek her zaman bekleriz Mr. Green
bana çanakkale şehitleri şiirine uyacak bir fon müzik lazım yardım ederseniz sevinirim
bana çanakkale şehitleri şiirine uyacak bir fon müzik lazım yardım ederseniz sevinirim
Buraya bir konu aç istersen, burada bulabilir yetkili arkadaşlar.. hmm
viewforum.php?f=35
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
SİLKROAD YENİ SERVER AL SAT GRUBU GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR BUYURSUN GELSİN. FreeDooM guiLdine geLmek isteyen arkadaşLar buraya Arkadaşlar yeni rev bot çıktı kullanmak isteyen googleden bu FreeDooM guiLdine geLmek isteyen arkadaşLar buraya arkadaşlar mbot indirmek isteyen varsa ıcınde anlatımıda var