Icerige atla
Extraloob

Skype'ımın Hacklenmesi

· 16 Yanıt · 4.3K görüntüleme
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Arkadaşlar yarıyıl tarihinde istanbula geçtim oradaki evimde internet baglantısı yoktu o yüzden skype kullanmadım. Bugun kayseriye geldiğimde skype hesabıma giriş yapamadım şifresi değiştirilmişti, hotmail hesabımla giriş yaptıgımda ise baglandım. Bir de ne göreyim oscar diye bir herif hesaba yerleşmiş bazı arkadaslarımı engellemiş ve bir sürü kadını eklemiş ve görüşmeler katetmiş 😄

Hesaba ilk girdiğimde screenshot almak yerine telefonla cektim heyecandan :ddd
hesabın ilk hali
Spoiler

bazı görüşmeler :dddd
Spoiler

adamda her dil var
Spoiler
16 Yanıt
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
İlginç, geçmiş olsun diyeyim en başta fakat şöyle düşün bro senin yerine adam uğraşmış bazı işleri bi sürü kız eklemiş falan fazla mal göz cıkarmaz adam denemeye devam etsin bence 😁 [horny21

Ps:Şaka bi yana id pw sağlam bişey yap hacı itin kopuğun biri büyük ihtimal 50 yaşında kadına bile yazmış falan 😁
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Bende devam ettim devam etmez olur muyum 😁
Spoiler

cevap verse ingiççem yetmicek
Ufck
Ufck ⭐ 16y
ben hackledim dicektimde işin işine ingilizce girdi
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
Enteresan adam bildiğin abaza 🤘
Herakross
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Bi de Sex Hd group nedir abi 😄 Google a sadece 2 ve 3 harf yazıp aratan abazalardan sanırım bu 😄 Bu arada Özgür sağlam döktürmüşsün bro bi yere yazayım da işe yarayabilir bu [horny21 😈
Bakalım be.
Cok Bilgili Bir Abiye Benziyor 😊
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bi de Sex Hd group nedir abi 😄 Google a sadece 2 ve 3 harf yazıp aratan abazalardan sanırım bu 😄 Bu arada Özgür sağlam döktürmüşsün bro bi yere yazayım da işe yarayabilir bu [horny21 😈

😊
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y

Sex Hd group bizim grupta adam heyecanla dalmış sonra 20 oğlanı görünce çıkmış gruptan 🤣
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi

Sex Hd group bizim grupta adam heyecanla dalmış sonra 20 oğlanı görünce çıkmış gruptan 🤣

[horny21
C
Continuum ⭐ 18y
Biri bizim gruba laf mı etti ☺
Knk kızlarla keep in touch kal ☺☺☺☺

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
E
Extrowe ⭐ 16y
Sex hd group makara:
Rookie
Rookie ⭐ 18y
bizim grup ölmüş gençler