Icerige atla
Extraloob

WTS Sky çalınmıştır itibar etmeyin

· 7 Yanıt · 1.3K görüntüleme
denizdumanli19
Sky çalınmıştır
+1 (587) 288-1077 bu numara mesaj atarsa itibar etmeyin sakın

İtemler ile çarımı aldı server Hemera dikkat edin benden sonda birkaç kişiye daha yazmış bu siteden numara topluyor özelden mesaj atıyor ibne IMG_9776.jpegIMG_9774.png
Dosyalar (2)
7 Yanıt
denizdumanli19
Güncel
EkoGoldTeam
geçmiş olsun reis malesef son zamanlarda baya arttı bu tarz tipler dikkatli olmak ve tanımadık harici iş yapmamak lazım
EkogoldTeam +905334005351 WHATSAPP (OYUN İÇİ VEYA BAŞKA BİR'YER KULLANMIYORUM.)
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bir şeyi elden satarken bile satacağım kişiyi her yerden araştırıyorum, uzaktan yaptığın işlemde kullan-at telefona güvenip satış nasıl yapıyorsunuz anlam veremiyorum.
Burak Yoğun
Hemeranın yeni ismiyle brontesin bunları tanıdığı filan yok 3-5 çakal guild kurup o bizi tanır bu bizi tanır diyerek hırsızlığa altyapı hazırlayıp sadece çar çalmaya oynuyor bunlar kadar karaktersiz bir kitle görmedim aralarında kim ne kadar karaktersiz olur yarışı yapıyorlar
AlbertHein
İtem alışverişlerinde özellikle karakter satımlarında kesinlikle önden id pw vermeyin.
Bug sayesinde id pw ile tüm bilgileri anında değiştirebiliyorlar.
Bilgilerini değiştirdikleri chara anında dc attırabiliyorlar. Dikkatli olmak lazım. Geçmiş olsun kardeşim.
denizdumanli19

İtem alışverişlerinde özellikle karakter satımlarında kesinlikle önden id pw vermeyin.
Bug sayesinde id pw ile tüm bilgileri anında değiştirebiliyorlar.
Bilgilerini değiştirdikleri chara anında dc attırabiliyorlar. Dikkatli olmak lazım. Geçmiş olsun kardeşim.

bunu nasıl beceriyorlar

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: