oyuna bakamıyorum. skillerle ilgili rastladığınız değişikleri söylermisiniz. mesela bless kapanıyor mu? holly ne oldu vs...
skillerde değişiklik var mı?
· 6 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
x_raptor_x
⭐ 17y
oyuna bakamıyorum. skillerle ilgili rastladığınız değişikleri söylermisiniz. mesela bless kapanıyor mu? holly ne oldu vs...
bende çok merak ediyorum. oyuna giremedik işteyiz daha arkadaşlar bi bilgilendirirse bizi çok güzel olcak
blessi deneyebildim tek eski sistem devam xD
hiç bir değişiklik yok hepsi yalanmış :S sadece pwp sistemi değişmiş ve yeni bi yer gelmiş ama haritada gözülmüyor
Yeni görevler gelmiş. Eski görevler biraz daha kısaltılmış mesela 820 White Spider görevi adeti 500 e inmiş. Robber ARcher görevi 5 kere tekrarlanıyordu. 3 kere olmuş.
Yeni görevler gelmiş. Eski görevler biraz daha kısaltılmış mesela 820 White Spider görevi adeti 500 e inmiş. Robber ARcher görevi 5 kere tekrarlanıyordu. 3 kere olmuş.
Şu oyunda görev sistemine bir el atsalar iyi olacak.(sronun devamlılığı için) Kendi fikrimce yeni oyuncuların oyundan soğumalarının en büyük nedenlerinden biri görevler çünkü ileride çok az exp veriyorlar.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap