Hiçbir Sorun Yokken Bugun Oynarken Dc Yedim Ve Oyuna Tekrar Girdim Ama Dolaşırken Hiç Sorun Olmazken Mob'a 1 yada 2 nci Skili Vurunca Oyundan Atıyor..5-6 Kere Deneme Ragmen Hepsinde 2'nci Skili Vurduqumda Direk Oyundan Atıyor Ve ?????????? İşaretli Hatayı Veriyoru..Ekran Kartının Driverini Güncelledim Ama Bu Seferde 4-5 Nci Skili Kullandıqımda Atmaya Başladı..
Böyle Bir Sorunla Karşılaşan Oldumu Arkada$lar..??
Skill Kullanır Kullanmaz DC!!
· 14 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Aynı Olayı Bende Yaşıyorum.Ekran Kartı Driveralrını Guncelledim Yine Veriyo.Yine Veriyo.Çözemedim Bu Sorunu :x 🙄
I
II_Remedy_II
⭐ 18y
gelişme var karrdeşim belki bi daha güncellersen 7 ye çıkar skill vurma sayın 😄 sorununa gelince bu sanırım silkroad ın bi bug ından kaynaklanıyo ne için rahat olcaksa wp nin güvenli modunda sroyu kaldır pc ne res at sonra teklrar güvenli modda yükle
Benden aynı hatayı weriyordu... yapmadığım kalmadı ama nafile ..ekran kartını güncelle oyunu sil yükle yada başka şeyler oluo tek yok Format ..Formatlayın geçiyor...
Yapmadıqım Kalmadı Gercekten Cunki Formatta Attım Yeniden Kurdum Gene Aynı Gene Aynı Pff...
Eğer rumata loader ile giriyorsanız olam olasılığı yüksek.Rumatasz girin düzelir.
Clientless girincede 10kya DC veriyor. Grafikle alakası yok
Bu Olay Bottayken Oldu Dedim Herhalde Update Geldi Filan Sonra Bot'dan Cıktım Loaderla Girdim Ondada Attı, Normal Kendi Clienttinden Girdim Gene Attı, Böyle Olmayacak Dedim Sildim Kurdum Oyunu Gene Aynı, Grafik Kartımı Güncelledim, Boardumu Güncelledim Gene Aynı.. En Son Format Attım Sp2'di Sp3 Kurdum Herşeyi Güncelledim Hatta Oyunu Yeniden Kurdum Gene Aynı..Yani Olay Cok Acayip Geziyorum Dolanıyorum 15-20 dk Atmıyor Ama Mob'a 1 Skill Kullanıyorum Anında ?????????????? Hatası..
ilk defa duyuyorum böyle bi hatay ı:)
Sorunu Çözdüm Ama Cok Şacma Bir Şekilde..
Buqun Can Sıkıntısından 1 Saat Need For Speed Underground 2 Oynadım Sonra Cıktım.. Son Kez Gireyim Dedim Olmassa Format Atıcaktım Gene..Baktım Düzeldi Oyun Sonra Eventta Girdim Cıktım Dolandım Mobs kestim Yarım saat Atmadı... 😄
Buqun Can Sıkıntısından 1 Saat Need For Speed Underground 2 Oynadım Sonra Cıktım.. Son Kez Gireyim Dedim Olmassa Format Atıcaktım Gene..Baktım Düzeldi Oyun Sonra Eventta Girdim Cıktım Dolandım Mobs kestim Yarım saat Atmadı... 😄
bende de aynı hata var çözüm bir an önce bulunsun!!
W
WingsOfWind
⭐ 19y
çözümü veririm ama skilleri göremezsiniz ama vurursunuz hemen gelio bi sn
W
WingsOfWind
⭐ 19y
oyunda optiona girin effect qualityden skill göstermeyi kapatın
Dediğini yaptım sorun devam ediyo.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap