s.a arkadaslar ben SKILL EDIT POTION satin almak istiyorum ve biraz sizden bilgi almak istedim
onu adliktan sonra mesela bir bölümü tüm mü skilleri silebiliyoruz yoksa bi kisitlama var mi ?
biraz daha bilginiz felan varsa yazarsaniz memnn olurum Very Happy
Skill edit potion (Silk)
· 6 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
sadece 5 skill resetleyebiliyosun mesela fire imbue nın birnicisi lvl 8'de aldıgın skıll edit potionların hepsini kullanırsan (5 tane ) imbueyi 3 lvle indirirsin yada fire mastery lvlın 35 ise skill edit potionların hepsini kullanarak 30 lvle indirirsin...ve görevle alınan potionlardan farklı olarak sp'nin %100'ünü geri alıyosun...
M
Mephistopheles
⭐ 19y
bildigin skill dsürme questindne verilen pot gibi 1 taneye 1 skill yada 1 mastery lvl dusuruyosun sp nini tamamını geri veriyo ve para gitmiyo.
Düşük SP'li skillerde kullanma derim. 70 üstünde kullan malum silkle alınıyor ve özellği bedavadan %100 geri dönüşüm. Değsin kullandığına. Wink
herkese cok tsk ederim hizli cvp icin bende sanmistim 5 kere resetleme yapabiliyoruz
mesela ben bowum tüm skilleri düsürüp glavie oluyorum felan sandim Very Happy Rolling Eyes
mesela ben bowum tüm skilleri düsürüp glavie oluyorum felan sandim Very Happy Rolling Eyes
ohh ole sey olurmu Very Happy sadece 1 tanecik skili 1 kerecik dusuruyo her biri yada 1 mastery dusuruyo o masteryde skill acik degilse Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap