Icerige atla
Extraloob

Skill edit potion (Silk)

· 6 Yanıt · 2.8K görüntüleme
0
0x66 OP ⭐ 19y
s.a arkadaslar ben SKILL EDIT POTION satin almak istiyorum ve biraz sizden bilgi almak istedim

onu adliktan sonra mesela bir bölümü tüm mü skilleri silebiliyoruz yoksa bi kisitlama var mi ?

biraz daha bilginiz felan varsa yazarsaniz memnn olurum Very Happy
6 Yanıt
B
Beijo ⭐ 19y
sadece 5 skill resetleyebiliyosun mesela fire imbue nın birnicisi lvl 8'de aldıgın skıll edit potionların hepsini kullanırsan (5 tane ) imbueyi 3 lvle indirirsin yada fire mastery lvlın 35 ise skill edit potionların hepsini kullanarak 30 lvle indirirsin...ve görevle alınan potionlardan farklı olarak sp'nin %100'ünü geri alıyosun...
M
bildigin skill dsürme questindne verilen pot gibi 1 taneye 1 skill yada 1 mastery lvl dusuruyosun sp nini tamamını geri veriyo ve para gitmiyo.
J
Jigsaw ⭐ 19y
Düşük SP'li skillerde kullanma derim. 70 üstünde kullan malum silkle alınıyor ve özellği bedavadan %100 geri dönüşüm. Değsin kullandığına. Wink
0
0x66 OP ⭐ 19y
herkese cok tsk ederim hizli cvp icin bende sanmistim 5 kere resetleme yapabiliyoruz

mesela ben bowum tüm skilleri düsürüp glavie oluyorum felan sandim Very Happy Rolling Eyes
E
Excrea ⭐ 19y
ohh ole sey olurmu Very Happy sadece 1 tanecik skili 1 kerecik dusuruyo her biri yada 1 mastery dusuruyo o masteryde skill acik degilse Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: