- Resim Silinmiş.
Son günlerde bu tarz maillerde artış gözleniyor bilmeyen arkadaşları bilgilendirelim dedim .
Bu tarz bir mail geldi yapmanız gereken . Öncelikle gönderen adresine bakın yukardaki resimde işaretlediğim gibi bir mail adresi silkroadonline kullanmaz .
Hiçbir şekilde size gelen bu tarzdaki E-mail lere inanmayın hemen silin .
Joymax yada Silkroad bir hesabı banlıyacağı zaman önceden mail yollamaz . Yani size itemlerinizi ( para , silah v.s ) başka bir karaktere aktarma imkanı vermez . Direkt banlar . Oyuna girmeye çalıştığınızda banlandığınızı görürsünüz .
Ayrıca hiçbir güncelleme v.b şekilde E-mail de yollamaz . Yapıcağı yeniliği yapar ve kendi sitesinden kullanıcılara sunar .
Bu tarz aldatmaca maillere dikkat ediniz zira son günlerde bu tarz mail alan kişi sayısı fazlalaştı.
Not:Alıntıdır
Size Gelen Ban Mailleri (herkes okusun cok onemlı)
· 10 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Eline sağlık.
Ps:Verildi diye hatırlıyorum 🤔
Joymaxın kullandığı adres mailto:[email protected] budur ^^
Eline sağlık.
arama bölümünden aradım fakat bununla ilgili bir sonuç bulunamadı bende bu yüzden ekledim.
Bu mailler eskiden yollanıyordu artık bıraktılar xP
Bu mailler eskiden yollanıyordu artık bıraktılar xP
bana byle hiçbi mail gelmedi fakat bişeyler araştırırken denk geldi bende arkadaşların bilgisi olsun diye ekledim sanırım kalması sorun yaratmaz ❓
aslında su sıralarda yapmaya baslamaları lazım cünkü joymax aktif olmayan hesapları kapatacagını söylemisti,yoklama yapıyomus gibi yollasalar adamın bilgilerini alır gecerler kimsede cakmaz 😄
aslında su sıralarda yapmaya baslamaları lazım cünkü joymax aktif olmayan hesapları kapatacagını söylemisti,yoklama yapıyomus gibi yollasalar adamın bilgilerini alır gecerler kimsede cakmaz :D
vallaha haklısın nuri bende forumdakiler haberdar olsun diye açtım konuyu
W
WalesNegras
⭐ 19y
bu tarz düzenbazlara Dikkat !!!
Önemsiz gibi gözüksede bir anlık dalgınlığınıza gelse charınız elden gidebilir dikaktli olmak şart.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap