http://www.wegame.com/watch/SilkRoad_Online_beautiful_game/
izledimde güzel yakalamışlar ama bu şelale pk2 edit mi yoksa oyunda var mıydı ??
Sizde Bu Şelaleyi Gördünüz mü?
· 14 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
C
CrackCocaine
⭐ 18y
Pk2 edit ile olmuş bu bence. O şelale olsaydı kesin görürdük yani. Göze çarpmıcak gibi değil..
L
LegendTurks
⭐ 18y
pk2 edit olduğu görüntüsünden belli...
(joymax grafiklere özen gösterir...)
(joymax grafiklere özen gösterir...)
X
xxxD4xxxfero
⭐ 18y
Joymax özen gösteriri dogru o ayarları optionsdan yapıyon Water Grafik die bişiyde heralde onu on yaparsan denizler öyle gözükür.Bence media pk2 deil.
pk2 mi diilmi bilmiyorum ama süper 😉
L
LegendTurks
⭐ 18y
Joymax özen gösteriri dogru o ayarları optionsdan yapıyon Water Grafik die bişiyde heralde onu on yaparsan denizler öyle gözükür.Bence media pk2 deil.
farkındaysan diğer yerler çok güzel bi tek o şelale kısmı değişik ;=)
pk2 değiL Ben kac defa Görd o selalyi jangana hiç gidiormusunz Küccük Gorillerion oralarda...pk2 değiL...
L
LegendTurks
⭐ 18y
pk2 değiL Ben kac defa Görd o selalyi jangana hiç gidiormusunz Küccük Gorillerion oralarda...pk2 değiL...
resmini çekte görelim...
janganın ordaki şelale
evet manyakların orda
janganda ağaçların orda
Yaralı styleJoymax özen gösteriri dogru o ayarları optionsdan yapıyon Water Grafik die bişiyde heralde onu on yaparsan denizler öyle gözükür.Bence media pk2 deil.
farkındaysan diğer yerler çok güzel bi tek o şelale kısmı değişik ;=)
Görüntü farkı ekran kartı ve ekran ayarlarından kaynaklanıyor dostum. Bendede aynı şekilde görünüyor hala şüphen varsa akşam oyuna girebilirsem ss yollarım.
Jangan da en alttaki köprünün biraz aşağısı 😉
gercek var o selale
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap