Beyler YEni Guild Logomuz Budur... Nasıl Buldunuz... Yorumlarınızı Bekliyorum Cool
- Resim Silinmiş.
SizCe Yeni Guild Logomuz Nasıl
· 31 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
31 Yanıt
guild logon guzel ama imzandaki yazılar bir o kadar kotu yukarda Allah yazıyor asagıda serefsizler?
biraz daha dengeli birşeyler yapsan ii olur
biraz daha dengeli birşeyler yapsan ii olur
Ben Gerçekleri söylüyorum ama kardeşim. Gerçekten Şerefleri yok adamların....!
yok diyecegim o ki Allah yazısını koymusun az bucuk islami bilgin vardır
mevlana demiş ki:Ne olursan ol yine gel
sana en adi kotulugu yapsalar dahi sen yine iyi ol Allah a havale et gidip adamlara dedin mi hiç benim hakkımı yediniz?
mevlana demiş ki:Ne olursan ol yine gel
sana en adi kotulugu yapsalar dahi sen yine iyi ol Allah a havale et gidip adamlara dedin mi hiç benim hakkımı yediniz?
ben beğenmedim oyunda arapça yazmak pek hoş kaçmaz küfürü var ataisti var paso vukaat yaşarsın Rolling Eyes
T
The_DifferenT
⭐ 19y
bencede kotu muslumansan kendine muslumansın birisi haç koyar birisi hilal oteki akp işareti birisi mhp oyun bu ya ne alakası var bunlarla
bencede güzel olmamış
Bu logoyu Koymamdaki asıl sebeb bi arkadaşım vardı Haktanhak die oda 80 lwldi guild 4 yaptı bu logonun yarısını koydu tam 5 olucakken hacklendi. Onun Anısına yani onun Yapamadığını yapmaya çalıştım...
Ayrıca GEvurlar Hac işareti koyarken laf olmuyor da Biz Allah Yazınca mı problem çıkıyor anlamadım...
Ayrıca GEvurlar Hac işareti koyarken laf olmuyor da Biz Allah Yazınca mı problem çıkıyor anlamadım...
kafana takma çok güzel olmuş :?!!!
gayet güzel extraokk
U
Unstopable
⭐ 19y
Güzel oLmus kardesim VeR ne alemde gören varmı hiç Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Vallahi Piyasaya Çıkmıyor hiç Ama Pek Hayır gelmez o chardan bundan sonra. Parayla alınan charların kıymeti bilinmiyor Cool
iyi yaw extraokk
U
unaLLLsahiNNN
⭐ 19y
Güzel oLmus kardesim VeR ne alemde gören varmı hiç Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Persia'daki VeR 'den bahsediyorsan pvp de gördüm birkaç kez bir kere de Hotan'da :)
eh bu sanki marsta akıncılar guildinde de vardi
U
Unstopable
⭐ 19y
Persia'daki VeR 'den bahsediyorsan pvp de gördüm birkaç kez bir kere de Hotan'da :)
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
U
unaLLLsahiNNN
⭐ 19y
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Şu anda pvp yapıyor tek atıyorum santam
unaLLLsahiNNN Sen Kimsin Yaf ? Çıkaramadım
MÜTHİŞ BUNA LAF BILE OLUNMAZ FAKAT ORADA KUFURLESIYOSUNUZ FLAANDI FILANDI DERKEn UNUTURSUN SIMDI KARSINDA DIREK LAFZI GORUNCE UTANIR INSAN olmaz yanı
Bi zahmet değiştirirsenız daha muthıs olacak..
Lütfen Rıcaa edıyorum
Char isimlerinizi veya Guıld isimlerinizi Mubarek kısılık veya Yuce yaratıcının ısmını kullanmadan ekleyınız.Bole daha ıı olur..Saolun
Bi zahmet değiştirirsenız daha muthıs olacak..
Lütfen Rıcaa edıyorum
Char isimlerinizi veya Guıld isimlerinizi Mubarek kısılık veya Yuce yaratıcının ısmını kullanmadan ekleyınız.Bole daha ıı olur..Saolun
Beyler teşekkür ederim yaptığınız yorumlar için...!!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap