M Marinero OP ⭐ 19y 16 yil once #1 Resim Her şeyi Anlatıyor.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C C_Vitamine ⭐ 17y 16 yil once #2 Hahahaha ^^ Tabi bilmiyorlar yenilgileri ^^Ps:Galatasaray ! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AbSoLuT_ZeRo ⭐ 19y 16 yil once #3 anLamadım desem 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avasin ⭐ 17y 16 yil once #4 anLamadım desem :)bende 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _By_DaDaSsS_ ⭐ 17y 16 yil once #5 TÜRK BAYRAGINI YAKIYOLAR GÖZLERİNİZİ ACINDA İYİ BAKIN. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Addicted ⭐ 19y 16 yil once #6 Fenerbahçenin yaptığı şeyler gayet doğal geliyo bana artık.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T The Black ⭐ 16y 16 yil once #7 anLamadım desem :)arkadaşım Beşiktaş ambleminin ortasında Türk Bayrğı var sence atkıyla birlikde ne yanıyor ??? soru: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xanthos ⭐ 19y 16 yil once #8 Resim Her şeyi Anlatıyor..Fenerbahçe seyircisi asil seyirci,aristokrat seyirci,seçkin taraftar topluluğu... vs vs vs 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AbSoLuT_ZeRo ⭐ 19y 16 yil once #9 anLadım şimdi.. Cumhuriyetin üstüne cumhuriyet(?) kuran insanLar topLuLuğundan herşey bekLerim (: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil