Icerige atla
Extraloob

sizce nasıl damage?

· 17 Yanıt · 1.5K görüntüleme
M
melhmet OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

pek belli değil ama idare eder sanırım..ignoreli bi damage sanırım.
17 Yanıt
A
Aircon ⭐ 19y
güzel xP
A
anyy ⭐ 18y
oyun bilgime göre bi glv o dmg yi crt siz asla cıkaramz isterse 2 tane zerk bassın üst üste yeni gördüm 2 lvl üstü asla vuramaz 90 glv kastım 85 itemi bile o dmg yi cıkartamıyo oynama var sayıda
M
melhmet OP ⭐ 18y
oyun bilgime göre bi glv o dmg yi crt siz asla cıkaramz isterse 2 tane zerk bassın üst üste yeni gördüm 2 lvl üstü asla vuramaz 90 glv kastım 85 itemi bile o dmg yi cıkartamıyo oynama var sayıda

o senin kendi fikrin..demekki pek bişey görmemişsin..
E
EvoLuTioN ⭐ 19y
o zerk ve dressten dolayı kaynaklanıor o vuruşu dress olmasa yapamassın.
M
melhmet OP ⭐ 18y
o zerk ve dressten dolayı kaynaklanıor o vuruşu dress olmasa yapamassın.

bende bunu demek istedim..teşekkürler
H
Ewet o damage normal ama Dress ın sayesınde alıosun o damage ı ben 72 lwl xbowun crt +zerk 71 nıya guardlara 46 k crt cektgımı gordum we 80 lwl ken kendı carımla chınese bowla urı ye zerkle 175 k attım crt buda dress ın sayesındeydı
D
D_Arc ⭐ 18y
ucundan ignore biraz^^
D
D_Arc ⭐ 18y
ucundan ignore biraz^^
O
Ewet o damage normal ama Dress ın sayesınde alıosun o damage ı ben 72 lwl xbowun crt +zerk 71 nıya guardlara 46 k crt cektgımı gordum we 80 lwl ken kendı carımla chınese bowla urı ye zerkle 175 k attım crt buda dress ın sayesındeydı

vallaha aynı senin yazdığın gibi bişey yazacaktım bende bende 72 xbowum niya guarda zerkli 96 k vurdum crt-ignore olunca tg ye de 230 k vurdum od a crt-ignore
M
mesut_xD ⭐ 18y
Güzel ignore sağolsunn. 😉
P
Prisoners ⭐ 18y
Güzel bir damage, birde cirit vursaydın ne olurdu acaba 😜
K
Kai ⭐ 18y
ewet güzel bence
T
Truth ⭐ 18y
İgnore tutunca yapabileceğin bir damage.
B
bora ⭐ 19y
hayır kesinlikle ignore değil. ignore olsa idi 32 k dan daha fazla vururdu. zerk+crit gelmiş dikkat ederseniz orda ghost spear vurmuş ve knock back yapmış yani uzaklaştırmış. eğer glavie kasanlar varsa bilirler knock-back+crit geldimi "critical" yazmaz ama vuruş crit gibi 2ye katlanır.
yani sonuç olarak vatandaş ignore değil, normal zerk+crit vurmuş. "critical" yazmamasının sebebinide yukarıda belirttim 😊
L
xD
S
Damaqe Diil İqN0re !

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: