Icerige atla
Extraloob

Sizce mutlu oldumu bu ?

· 34 Yanıt · 3.0K görüntüleme
A
ALpique OP ⭐ 17y
TG bklıordm bu adam 2. ye bana pk oluyor unique de. TG kafamıza attı adam bana pk oldu yarım saat globali de yedi tabiki..

TG içn pk oldu ''Sizce Mutlu Oldumu ? ''

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

PS: adam sol tarafta gözkmuyor Cleric/warlock adı ByAti
34 Yanıt
I
Infinity ⭐ 18y
bence olmuştur.
J
Josephine ⭐ 17y
Bence olmuştur.
A
ALpique OP ⭐ 17y
Katılıyorum sizlere pk olupta tg kesmek büyük bir başarı bence 😆
I
Cocuk olduğu belli ama konusmalardan belli baya bi tartışmışsınız sende kızdırmışsınız normalde gülün bi durum ama bu şekilde olunca bence mutlu olmustur sende baya sinirlenmişsindir.
I
Infinity ⭐ 18y

bence büyük mutluluk ben olsam bende aynısını yapardım 😈
A
ALpique OP ⭐ 17y

bence büyük mutluluk ben olsam bende aynısını yapardım 😈

😈

Cocuk olduğu belli ama konusmalardan belli baya bi tartışmışsınız sende kızdırmışsınız normalde gülün bi durum ama bu şekilde olunca bence mutlu olmustur sende baya sinirlenmişsindir.

Soruya küfürle karşılık weren bi insan bu. Ettigim küfür de ağır bişey değil editlemesem bile olurdu ama rahatsızlık olmasın diye 👍
C
Chrysler ⭐ 16y

+1905

-O skilin adı ne ?
-Y.raq

%100 cocuk.
A
ALpique OP ⭐ 17y

+1905

-O skilin adı ne ?
-Yaraq

%100 cocuk.

Cleric açıyorum 😜 bi merak ettm aldıgım cevap insana DARAL basıyor daral: 😆
O
os1 ⭐ 19y
A
ALpique OP ⭐ 17y

incCc yarıldım yaa 😆
R
Rochas ⭐ 16y
o lvl'de zerkle o gelene kadar işini bitirmeliydin 😜
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

95lv wizardın zerkleyip kesmesinden büyüktür ne o gücün yetmiyormu lord avlamaya summer2:
O
os1 ⭐ 19y

95lv wizardın zerkleyip kesmesinden büyüktür ne o gücün yetmiyormu lord avlamaya summer2:

Çok yanlış bir düşünce.İsteyen istediği unique keser istediği unique berserker basar bu kişinin kendi zevkinin böyle saçma bir yorum gerektirmez.Diğer player ks yapabilirdi ama pk olmuş kendi acizliğidir.
C
Chrysler ⭐ 16y

Çok yanlış bir düşünce.İsteyen istediği unique keser istediği unique berserker basar bu kişinin kendi zevkinin böyle saçma bir yorum gerektirmez.Diğer player ks yapabilirdi ama pk olmuş kendi acizliğidir.

Woowww kayıt tarihi 2007 Üstelik Gece 05:00 Suları 😆 😆 😁 summer4: summer5: cool2:
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

Pk olmak acizlik midir ? Bence değildir. Hiç değilse unique için pk olmak acizlik değildir. ( Bana göre saçma ama ) Üzerinden item düşsün diye pk olanlar varken unique için pk olmak daha mantıklı. Bu arada adamın yaptığıyla dalga geçiyor kendi yaptığı çok mu normal ? Adam kestiyse bitmiştir lvına göre birkaç exp düşer 🎭
X
xcorelli ⭐ 18y
benim gorusum bu pk ligi bosuna yapmamislar boyle olaylarda pk olunur ve isin eglencesi zevki heycani orada
O
os1 ⭐ 19y
@SarkoLata

Herkes farklı şeyler düşünebilir bu konuda,saygılıyım iyi forumlar (((:
O
os1 ⭐ 19y

Çok yanlış bir düşünce.İsteyen istediği unique keser istediği unique berserker basar bu kişinin kendi zevkinin böyle saçma bir yorum gerektirmez.Diğer player ks yapabilirdi ama pk olmuş kendi acizliğlidir.

Woowww kayıt tarihi 2007 Üstelik Gece 05:00 Suları 😆 😆 😁 summer4: summer5: cool2:

😁
A
ALpique OP ⭐ 17y

Arkadaşlar adam tg appeared yazdı an pk oldu bana haritada mor gözkyor bnm 1 kez vurmam bile şans..

@Sarko

Gereksiz düşünce.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: